Abortusz utan még nem jött meg. Miért?
a megszakítás nem védekezés mert az előváladékban is van sperma... az meg, hogy "nem a te hibád", hát tudod, a saját gyerekedet kapartattad ki és lehet itt a következő, nem mindegy ki hibája? vagy nem érdekel??? nem vagy semmi.
én nem vagyok abortusz ellenes, de te azért rendesen kiverted nálam a biztosítékot!
A megszakítás nem védekezés, szóval igen lehetséges, hogy terhes vagy... A másik meg, a 6. hétig nem lett volna szabad közösülni, de gondolom ezt a doki elmondta. Menj vissza hozzá, itt senki nem médium, hogy monitoron keresztül megtippelje mi a bajod.
Én nem vagyok abortusz ellenes, de az ilyen felelőtlen nemnormálisokat legszívesebben megcsapkodnám egy lapáttal. Gondolom a 20at is még csak alulról kapargatod...
nem, valóban nem vagyunk a szüleid hála a jó égnek!
igen, lehetsz terhes, mivel nem védekeztél. a gumit nem havonta párszor kell felhúzni hanem minden aktus előtt és egészen a végéig fent kell hagyni. az abortusz meg nem játék, akár meddő is lehetsz ha 2 havonta jársz, bár szerintem ezzel csak nyerne a világ...
Tul fiatal vagy te meg a szexhe e biztos
Az abortusz meddove tehet.. csak szolok
vedekezesben pedig tanulj egy kicsit meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!