Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 éves vagyok, abortuszra...

17 éves vagyok, abortuszra készülök. Le tudnátok írni hogy mi volt a menete onnantól hogy a kórházban voltatok? (Különösen a laminaria pálcára vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Annak, aki abortuszellenes, és alig várja hogy támadhasson egy ilyen poszt alatt: Nem egészséges a magzatom, gyógyszer mellett lettem terhes és egy hónapig szedtem, miután megfogant. 6-7 hetes terhes vagyok és 4,6 mm a magzat. Egy ilyen korú magzat a nőgyógyászom szerint 8-9 mm kellene legyen, én is 6 hetes magzatként 8 mm-es voltam. Nincsen szívhangja sem, és rendszeresen fáj a hasam, mintha kést szurkodnának belém, ami szintén nem normális. Az orvosom azt mondta nem ajánlja megtartani, az is lehet hogy még elvetélek a műtétig. Csalágsegítőben már voltam, ott is azt mondták hogy ez a leghelyesebb döntés. Nincs választásom. Nem merem megkockáztatni 17 évesen hogy beteg kisbabát szülök. Nekem is nagyon fáj, és szenvedek rengeteget miatta, nincs szükségem a támadó kommentekre.

Nagyon szépen köszönöm előre is annak, aki válaszol és segít.:)

#abortusz #laminária #laminaria pálca
2015. febr. 6. 01:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%

A menetet leírták és így fog kinézni:

[link]

De valszeg a kezei is szét lesznek roncsolva, amivel simogatott volna téged.

2015. febr. 12. 11:21
 22/25 anonim ***** válasza:
10%
Kedves Kérdező! Tegnap voltam ultrahangon, a babónak nincs még szívhangja ezért jővőhéten vissza kell mennem (6hetes pocis vagyok) és fogamzásgátló mellett fogant, úgy hogy antibiotikumot szedtem. (ORvost kérdeztem nem kell kiegészítő védekezés, hát de kellett volna...) Azt mondta az orvos, hogy a mai fogamzásgátlókban olyan kis mennyiségű a hormon, hogy a babára nézve ez semmilyen károsodást nem okozhat. Megfogod bánni, ha elveteted... Főleg hogy a tágitó elött is csinálnak egy ultrahangot!
2015. febr. 17. 14:47
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Én úgy tudom konkrétan a műtét előtt nincs már ultrahang csak akkor amikor megállapítják a terhességet, nem saját de közeli ismerős tapasztalata alapján mondom ezt.

Kedves 21-es remélem jó érzés volt belinkelned azt a képet, nyilván minden abortuszra/ művi vetélésre készülőnek átesetten vagy spontán vetélőnek élvezet volt arra a linkre kattintani. Szerintem az ilyen drasztikus képek videók nem szoktak segíteni, bűntudatot kelthetnek az emberben de attól nem fog könnyebben vagy jobb döntést hozni.

Kijelenteni nem lehet hogy meg fogja bánni mindenképp stb, nem hiszem hogy könnyebb lenne az élete ha leányanyaként kéne indulnia, de ez nyilván nem jelenti hogy babával lehetetlen felépítenie egy rendezett életet. Tudatosan kell vállalni egy gyereket, a nem tervezettet is. Tisztában kell lenni azzal hogy ez mit jelent felelősség vagy jövőtervezés szempontjából, aki erre nincs kész annak minden joga megvan arra hogy ne nevelje fel azt a gyereket értem itt az abortuszt vagy az örökbe adást, aki pedig elítéli emiatt élje le azt az életet amit a döntéshozó elutasított és értse meg hogy igen is van ráció az elutasításban is.

Amúgy a kérdezőnek még annyit hogy a gyógyszer mellett teherbe esettek is nagy eséllyel egészséges gyermeket szülnek, ma már ne ezen múlik hogy lesz e baja a picinek. Szívhangot nálam csak a 9. héten találtak tehát nem kell aggódni ha 6 hetesen nincs még szívhang.

2015. febr. 18. 21:55
 24/25 anonim ***** válasza:
11%
Kedves kérdező! Nyugi, nem lenne elrontva az életed azzal, hogy ilyen fiatalon gyereket szülnél. Azzal sokkal inkább, ha bármilyen okból kifolyólag később nem lehetne gyereked.. Van választásod! Kívánok sok bölcsességet hozzá!
2015. febr. 19. 10:03
 25/25 anonim válasza:
65%

De nagyon okos mindenki!

Kíváncsi vagyok hogy ha fogyatékkal születne a gyerek és a kérdező felkeresne minden okoskodót, hányan vállalnák hogy akkor felnevelik ők a gyereket.

Amúgy ha annyira gyerekpártiak, szüljetek (még)egyet ti!

A kérdező nem akar gyereket, valószínű ezért is szedett fogamzásgátlót.

Ennyi.

2015. febr. 19. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!