Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 éves vagyok, abortuszra...

17 éves vagyok, abortuszra készülök. Le tudnátok írni hogy mi volt a menete onnantól hogy a kórházban voltatok? (Különösen a laminaria pálcára vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Annak, aki abortuszellenes, és alig várja hogy támadhasson egy ilyen poszt alatt: Nem egészséges a magzatom, gyógyszer mellett lettem terhes és egy hónapig szedtem, miután megfogant. 6-7 hetes terhes vagyok és 4,6 mm a magzat. Egy ilyen korú magzat a nőgyógyászom szerint 8-9 mm kellene legyen, én is 6 hetes magzatként 8 mm-es voltam. Nincsen szívhangja sem, és rendszeresen fáj a hasam, mintha kést szurkodnának belém, ami szintén nem normális. Az orvosom azt mondta nem ajánlja megtartani, az is lehet hogy még elvetélek a műtétig. Csalágsegítőben már voltam, ott is azt mondták hogy ez a leghelyesebb döntés. Nincs választásom. Nem merem megkockáztatni 17 évesen hogy beteg kisbabát szülök. Nekem is nagyon fáj, és szenvedek rengeteget miatta, nincs szükségem a támadó kommentekre.

Nagyon szépen köszönöm előre is annak, aki válaszol és segít.:)

#abortusz #laminária #laminaria pálca
2015. febr. 6. 01:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem mondtam hogy nem egészséges a magzat, csak azt hogy egy hónapig szedtem rá a fogamzásgátlót, és van rá esély hogy baj lenne vele, én is csak azt mondtam nektek, amit nekem az orvos.

Nem akarom megszépíteni, ezen sajnos nincsen mit.

2015. febr. 6. 15:22
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
ok, de kutya baja nem lenne a fogamzásgátlótól. Sajnálom.
2015. febr. 6. 15:24
 13/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy még nem feltétlen kell legyen szívhangja. A családsegítőben elmondta a nő hogy ha műtét előtt sem lesz még szívhangja, akkor vissza adják a pénzt.
2015. febr. 6. 15:25
 14/25 anonim ***** válasza:
15%
én úgy tudom,semmi baja nem lesz a fogamzásgátlótól.én megkérdezném több orvos véleményét is.
2015. febr. 6. 15:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok abortuszellenes, sajnos volt is.

Utána mániásan szedtem a fogamzásgátlót.

Rá másfél évre mentem szűrésre, plusz Három havi gyógyszert felíratni.

Nos az orvos talált egy 15 hetes magzatot.

Másnapra kaptam időpontot uhra addig végig paráztam. Volt is okom rá, mert tíz hetes terhesen injekciókúrát kaptam, tüszős mandulagyulladás miatt,de előtte húztak fogat, röntgeneztek, és szedettem le anyajegyet is.

Négy éves, időre és normál súlyjal született. A legnagyobb baja eddig az influenza volt.

2015. febr. 6. 16:39
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

"Nem mondtam hogy nem egészséges a magzat,"

Nem-e? -> Azzal kezdted: "Nem egészséges a magzatom,"

De lényegtelen.

A gyógyszer még nem indokolja az abortuszt, a mai alacsony hormontartalmúak mellett már nem kell károsodástól tartani.

A hasszúrka is teljesen normális. Az elején olyan görcseim voltak, hogy percenként rohangáltam a mosdóba, hogy "na, mégis megjött?", de a magnéziumtól később ez is elmúlt.

Persze ettől függetlenül lehet, hogy missed ab lesz a vége, gyógyszert nem szedő nőkkel is sokszor megesik,

de ezt úgy látszik nem akarod megvárni, hanem direkt elé mész, s elveteted még akkor, amikor SEMMI sem biztos.

Csak tudnám, hogy minek kerekítesz ilyen sztorit. A többség azt is megértené, hogy egyszerűen nem érzed magad készen 17 évesen egy egészséges gyerekre sem.

2015. febr. 6. 17:20
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
A méretek és a körülmények alapján egészségesnek tűnik az embrió. Legalább magaddal szemben legyél őszinte, és vállald fel, hogy azért nem szülöd meg, mert nem akarod, ne keress kifogásokat. Hidd el, jobban jársz úgy, egy életen át nem hazudhatsz mindenben magadnak, csak mert úgy kényelmesebb... :( Nem támadás, csak egy tanács.
2015. febr. 7. 12:08
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Szia Kérdező!

Nekem az egész sántít. Ha a magzatod beteg, és orvosilag igazoltan beteg, akkor az orvosnak, sőt senkinek eszébe sincs családsegítőhöz küldeni. Elmondom, hogy miért.

Nekem az első babám vették el, és mivel 1000 százalékig beteg volt, senki, hangsúlyozom senki nem küldött sehová... Csak simán egyszerűen más nap be kellett vissza mennem az orvoshoz, és elvégezték a beavatkozást!

Egyetlen egy dolgot tettek még meg. Még egyszer ránéztek UH-val, és nem csak az én dokim, hanem még legalább négyen!

No, szóval biztosan nem úgy van ahogy írod... Sajnállak!

Sajnálom a babádat is!

2015. febr. 7. 17:53
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Hiszen el is árultad magad!

Nos, az én babámat amikor elvették, akkor is kellett még AB bizottság elé is menni, szóval és fizetni is kellett ha valaki nem akarta megtartani a babáját, na, de ha beteg volt, és igazoltan beteg, akkor semmit, és most sincs ez másként. Ugyan is, ha valaki azért abortáltat mert igazoltan beteg a magzata, akkor nem kérnek érte pénzt. Ezzel szemben te ezt írod:

"Tudom hogy még nem feltétlen kell legyen szívhangja. A családsegítőben elmondta a nő hogy ha műtét előtt sem lesz még szívhangja, akkor vissza adják a

pénzt.

".? Nos?

Amúgy az előző válaszoló vagyok.

2015. febr. 7. 18:08
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha kamuzik a kérdező, ha nem igazából mit számít? A kérdésére megkapta a választ, innentől kezdve, csak magának kell elszámolnia. 17 évesen a legjobb döntés, ha lehetőleg semmilyen gyereket nem szül, nem hogy esetleg egy beteget.
2015. febr. 7. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!