Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha előre tutudnatok hogy a...

Ha előre tutudnatok hogy a gyereket homoszexuális lesz elvetetnetek?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert az egyik ismerősöm csinált beadandohoz névtelen kérdőívet a válaszolók döntő többsége azt jelölte hogy nem tartaná meg ha előre tudná. Ezen kicsit meglepodtem. Ti hogy gondoljátok?
2015. jan. 31. 12:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

4-es, nem vagy túl meggyőző...szóval te elfogadod a homoszexualitást.. csak ne viselkedjen úgy az istenadta, mint egy homoszexuális...

azért ha a saját gyerekedről lenne szó, remélem kissé felülbírálnád a nézeteidet....

2015. febr. 1. 15:43
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a testvérem homoszexuális, nagyon szeretem őt, borzasztó még csak belegondolni is, hogy a szüleim emiatt elvetették volna. Persze nem, ahogy én sem tenném.
2015. febr. 1. 15:49
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Már volt ilyen kérdés....a válaszom természetesen NEM,NEM VETETNÉM EL.3 gyerekes
2015. febr. 1. 18:41
 24/30 anonim ***** válasza:
Biztos nem vetetném el.
2015. febr. 1. 20:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutna.
2015. febr. 2. 17:25
 26/30 anonim ***** válasza:
nem
2015. febr. 6. 21:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Beteg gyereken egy percig nem gondolkoznék, de a homoszexualitás az nem betegség.

Ez nem lenne indok az abortuszra. Szerintem egyre elfogadottabb dolog, és habár nem lesz egyszerű neki, de manapság márnem dobálják kővel a másikat ezért.

2015. febr. 9. 10:46
 28/30 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Igen elfogadom és nincs vele semmi problémám. Már az előző válaszomban is leírtam és itt is leírom, hogy nem vagyok kíváncsi más kapcsolatára, legyen az hetero, homo vagy leszbikus. Ez alatt értem azt, hogy tartsa meg mindenki a hálószobájának azt, amit meg kellene és ne tárja ki a fél világnak.

A gyermekemért mindent megtennék (mint ahogy már írtam is), támogatnám is őt és a párját is, hogy boldoguljanak és boldogok legyenek.

Viszont egy intelligens ember, legyen bármilyen beállítottságú is, felméri épp ésszel, hogy az utcán nem nyalja és falja fel a párját, mert ő éppen olyan baromira szereti. Én erről beszélek okoska.

2015. febr. 9. 15:08
 29/30 anonim ***** válasza:
44%

Én meg arról, okoska, hogyha én kimegyek az utcára, simán kézenfogom a párom, vagy belekarolok. És nyílvánvaló, hogy összetartozom a párommal, az utcán is, nemcsak a hálószobában. Egy szórakozóhelyen vele táncolok pld.

Egy homo miért nem teheti meg ezt? Anélkül, hogy a hozzád hasonló "elfogadók", ne zavarnák őket a hálószobába.

2015. febr. 9. 16:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem errol a kategoriatol beszelek, nyilvan ez teljesen elfogadott, hanem arrol, amit mar megirtam, hogy en spec hetero parok sexualis eletet se szeretem nezni a buszon/metron mas tomegkozlekedesi eszkozon. Nyilvan egy ertelmes ember, akar milyen is a beallitottsaga, felfogja, hogy a parjaval nem kell ugy viselkedni nyilvanos helyen, ahogy nem "elfogadott". Fuggetlen, hogy vki(k) hetero, hono vagy leszbikus beallitottsagu.

Bar ezek szerint te orommel ulsz olyan emberek kozott a tomegkozlekedese , akik mindent lesz.rva epp hogy nem esnek egymasnak. Hat en nem. Es biztos vagyok abban, hogy ha hetero vagy leszbikus lenne a gyerekem, akkor ok se csinalnak ezt nyilvanossag elott.

Egy hetero vagy leszbikus ember epp esszel felfogja, hogy nem tartozik senki masra a parkapcsolati eletenek azon resze. Az, hogy egymasba karolnak, megfogjak egymas kezet miert lenne problema?!

2015. febr. 9. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!