Ha előre tutudnatok hogy a gyereket homoszexuális lesz elvetetnetek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert az egyik ismerősöm csinált beadandohoz névtelen kérdőívet a válaszolók döntő többsége azt jelölte hogy nem tartaná meg ha előre tudná. Ezen kicsit meglepodtem. Ti hogy gondoljátok?2015. jan. 31. 12:56
11/30 anonim válasza:
Ezt lepontozni anyàm.... Homofób barmok... Hogy màs melegeket nem csìptek az valahogy oké, de hogy a sajàt gyereket elvetetni azért mert meleg...Undorìtó.
12/30 anonim válasza:
Utolso, ez kinek szól? Senki sem írta hogy elvetetné...
14/30 anonim válasza:
Egyet értek! Mégis ki pontozná le azokat akik nem vetetnék el? Csakis az, aki elvetetné! Ez nagyon gáz! A saját gyerekét... !
15/30 anonim válasza:
Míg nem volt gyerekem simán rávágtam volna , hogy elvetetném. Anyaként el tudnám fogadni a gyerekem bárhogyan, de nem örülnék neki, és nem nevelném direkt homoszexuálisnak.
16/30 anonim válasza:
Egy gyereket nem lehet homoszexuálisra nevelni. Számomra hihetetlen, hogy van még ember a 21. században, aki azt gondolja, hogy ez befolyásolható. Pont annyira, mintha én akarnám eldönteni, hogy a gyerekem szeme inkább kék legyen, mert nem tetszik a barna.
17/30 anonim válasza:
Én nem vetetném el. Nagyon fájna, ha így döntene, de ez akkor sem lehetne ok...bár, ha megnézzük rengeteg ember van, aki ennél kisebb probléma miatt kikapartatja. Érdekelne egyébként milyen korosztály töltötte a tesztet, itt ugye főleg szülők válaszolnak, nyilván nekünk más a nézőpontunk, mint egy gimisnek.
18/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és hülye, visszaolvasva látom, mit írtam: természetesen a nemi hovatartozás nem döntés kérdése. Sajnálom!
19/30 anonim válasza:
Én igen. És nem azért, mert nem tudnám elfogadni. De nem világvárosban élünk, itt nagyon sokan bántanák, azt meg nem szeretném a saját gyerekemnek, hogy egész életében bántsák.
20/30 anonim válasza:
NEM!! Hogyan is tenném meg?? Hiszen Ő is pont olyan ember mint itt bárki más!! Sőt!!! Az én gyermekeim olyan nevelést fognak kapni, hogy tisztában lesznek vele, hogy Apa és Anya annak örül, ha Ők boldogok! Hogy most egy velük azonos neművel lesznek azok, akkor csak nyugodtan!!! :) Nyilván meglepődnék, de nem tagadnám ki, vagy nem ordibálnám rá, hogy "miért nem vetettelek el.."!! DE! Nálam az abortusz olyan dolog, amit soha nem tennék meg!!!! Még akkor sem, ha nekem fizetnének érte!!!! Két gyermekem halott, Istenem, ha valaki azt mondaná, hogy visszakaphatom Őket, de a saját nemükhöz fognak vonzódni, én sírva rohannék értük!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!