Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Normális, hogy már nem tudok...

Normális, hogy már nem tudok barátnőként nézni rá?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, a kórházban ismerkedtünk meg 2 éve, mindketten váarandósan voltunk kórházba. Már volt 2 abortusza mielőtt szülte a lányát. Most elmesélte hogy terhes és elveteti. Engem ez nagyon bánt, mert nem védekezett soha.
2014. dec. 19. 16:23
1 2
 11/11 nufnuf válasza:

Nekem is volt egy drogos barátnőm aki mindenkivel lefeküdt. Nagyon jól elvoltunk, mert vicces volt meg előadta magát viszonylag jól, hogy ő nem is olyan felelőtlen.Ma már belefáradtam a hülyeségeibe. Meguntam, hogy tőlem kér tanácsot aztán, meg mintha a falnak beszélnék.

Már nem beszélek vele, nincs türelmem hozzá, lettek normálisabb barátaim, legalább olyan jó társaságuk mint az övé volt. Bántam volna, ha több időt pazarolok rá.

2015. jan. 5. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!