Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortol szabad meset nezni?

Mikortol szabad meset nezni?

Figyelt kérdés
16 hos fiam szeret meset nezni tableten mutatom neki. Ha rosszabb az ido kevesebbet vagyunk kint es neha nem tud magaval mit kezdeni es akkor is keri ha en jatszanek vele mast. Ha olvasok neki nem erdekli kepes konyveket sokat nezegetunk. Ez igy belefer?

2014. dec. 11. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

6.év

ezt olvasd el kérlek:

[link]

2014. dec. 11. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
én előtte is néztem és teljes életet.élek, a világképem, a gondolkodásom, a képességeim kiválóak masok szerint. szerintem semmi.baja nem lesz ha mesét néz, onnantól ha már kb erti oket, de max napi fél orat és csak régi szép meseket...2 eves kortol kb.
2014. dec. 11. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én picurom 1 évesen a teletabit nézte imádta, 2 évesen már magától kapcsolta be a számítógépen.
2014. dec. 12. 05:32
 4/9 A kérdező kommentje:

A cikk inkabb a szamitogepes jatekokrol szol. Es meg nem tud enekelni a fiam :)

koszi az eddigi valaszokat!

2014. dec. 12. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:

látom nem ment át

mivel a történetet nem tudja megváltoztatni csak nézni, ezzel a kreativitás le is nullázódik, ahogy én is le lettem nullázva.

és egy rakás minden van, amit nem ért, nem tud hova tenni,de az agyában az eddig tapasztaltakhoz próbálja kapcsolni, hogy megértse, ez is okozhat zavarokat

az ének meg nem neki kell énekelni, amíg nem tud, hanem a beszéddallam, mondókák, rímek, anya énekel, stb lenne fontos

de felőlem mindenki azt csinál a gyerekével amit akar

a szomszéd meg nem jól eteti a gyerekét és csodálkozik, hogy beteg. abba sincs beleszólásom.

csak véleményt vártál, de ha tudom lepontozol, nem írok.

2014. dec. 12. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
*ilyenekre gondoltam, hogy mesében pl 1 perc múlva reggel van lefekvés után, meg sorolhatnám.
2014. dec. 12. 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves 5-os nekem átjott de mint irtam teljes eletet elek, kimondottan kreativ is vagyok egyebkent szoval bennem semmi kart nem tett a tv. kisse tul dramatizalja a cikkwket, egyebkent sem az volt a kerdes mikor nezheti meg a star warst vagy vmi horror sci fit. a Vukkot egY 2 éves is érti a maga szintjen es nyugodtan meg is nezheti. Aki hulyék genjeit orokolte az meg igy is ugyis elmarad a tarsaitol tv vel vagy anelkul. csak a mertek a lenyeg meg hogy ne baromsagokat nezzen, es semmi baja nem lesz a kepessegeinek. 2-es voltam
2014. dec. 12. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 1., 5.

Csak beleolvastam a linkedbe, nem olvastam végig. Mar ott nem értek egyet, hogy úgy írja le a véleményét a szakértő , mintha minden gyerek egyforma lenne. Az en lanyom kb 1 eves kora óta néz tv-t, vagyis azóta be van neki kapcsolva, de sosem volt olyan, hogy leült es végignézett valamit. Állandóan szaladgált, mozgott, közben meg-megállt egy-egy pillanatot elkapott a mesebol. Es ez majdnem igy van a mai napig, de most 5 evesen azert van olyan mese, amit végig is néz, de mar elég nagy is hozza hogy megértse. Ezert nem értek egyet mar az első gondolattal, ha a gyerek tv-t néz, akkor kikapcsol az agya.

A másik meg a tabletezes, telefon, azokon valo játszas, ha mértékkel jatszik vele, es neki valo játékokat, az sem lehet karos. Es itt jön megint az, hogy nem minden gyerek egyforma, van aki ket perc múlva megunja a telefonon a memória játékot pl, es kéri hogy társasozzanak vele.

Ennyit olvastam a cikkből, gondolom a többi részben is találnek kivetnivalót.

2014. dec. 12. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:
En nem pontoztalak le koszi a velemenyed. Kivancsi voltam/vagyok minden velememnyre. Fiam mar ilyenkor meg megnez egy reszt egyben nem rohangal mondjuk oroszul nezi a regi micimackot(nem disneys). Emellett sokat enekelek neki mondokazunk konyvet nezegetunk es a fel napot az utcan toltjuk v.vmi program van szoval remelem nem nullazodik le akkor.
2014. dec. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!