Mikortol szabad meset nezni?
A cikk inkabb a szamitogepes jatekokrol szol. Es meg nem tud enekelni a fiam :)
koszi az eddigi valaszokat!
látom nem ment át
mivel a történetet nem tudja megváltoztatni csak nézni, ezzel a kreativitás le is nullázódik, ahogy én is le lettem nullázva.
és egy rakás minden van, amit nem ért, nem tud hova tenni,de az agyában az eddig tapasztaltakhoz próbálja kapcsolni, hogy megértse, ez is okozhat zavarokat
az ének meg nem neki kell énekelni, amíg nem tud, hanem a beszéddallam, mondókák, rímek, anya énekel, stb lenne fontos
de felőlem mindenki azt csinál a gyerekével amit akar
a szomszéd meg nem jól eteti a gyerekét és csodálkozik, hogy beteg. abba sincs beleszólásom.
csak véleményt vártál, de ha tudom lepontozol, nem írok.
Kedves 1., 5.
Csak beleolvastam a linkedbe, nem olvastam végig. Mar ott nem értek egyet, hogy úgy írja le a véleményét a szakértő , mintha minden gyerek egyforma lenne. Az en lanyom kb 1 eves kora óta néz tv-t, vagyis azóta be van neki kapcsolva, de sosem volt olyan, hogy leült es végignézett valamit. Állandóan szaladgált, mozgott, közben meg-megállt egy-egy pillanatot elkapott a mesebol. Es ez majdnem igy van a mai napig, de most 5 evesen azert van olyan mese, amit végig is néz, de mar elég nagy is hozza hogy megértse. Ezert nem értek egyet mar az első gondolattal, ha a gyerek tv-t néz, akkor kikapcsol az agya.
A másik meg a tabletezes, telefon, azokon valo játszas, ha mértékkel jatszik vele, es neki valo játékokat, az sem lehet karos. Es itt jön megint az, hogy nem minden gyerek egyforma, van aki ket perc múlva megunja a telefonon a memória játékot pl, es kéri hogy társasozzanak vele.
Ennyit olvastam a cikkből, gondolom a többi részben is találnek kivetnivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!