Van még lehetőség elvetetni a babát?
Figyelt kérdés
Kb 8 hetes terhes vagyok. Eddig úgy volt, hogy megtartom a babát, de úgy érzem nem lenne türelmem hozzá stb. Párom erről semmit sem tud. El lehet még vetetni a gyereket?2014. nov. 16. 20:14
21/22 anonim válasza:
5. hozzászóló vagyok.Én pl nem mondtam olyat pl, hogy ne vetesse el a gyereket, ha akarja ez az ő döntése, és joga van hozzá.Nem török felette pálcát. Én csupán annyit kifogásoltam, hogy nem mondja el a párjának és ettől féltettem, mert hatalmas hiba egy ilyet nem megbeszélni és kizárni a másikat, mert a párjának pont ugyanannyi joga van tudni róla. Mégis mindenki azt gondolja, hogy mindenki csupán rossz indulatból ad tanácsot. Bennem semmi rossz indulat nem volt az abortuszt illetően, mégis frankón le lettem pontozva, mert vki így érzi jól magát...
22/22 anonim válasza:
21: első vagyok, ügyet se vess rá, én is le lettem pontozva. Pedig aztán én semmi olyat nem írtam. :( 8. hét után az abortusz veszélyekkel járhat, egyén függő, ezért írtam én is csak azt, hogy beszéljen ezekről is az orvosával. Bár én már azt se értem, hogyha eldöntött kérdésről van szó, akkor eleve miért nem a nőgyógyászával konzultál a kérdező. És akkor nem kell besértődnie, ha mások segítenének. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!