Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van még lehetőség elvetetni a...

Van még lehetőség elvetetni a babát?

Figyelt kérdés
Kb 8 hetes terhes vagyok. Eddig úgy volt, hogy megtartom a babát, de úgy érzem nem lenne türelmem hozzá stb. Párom erről semmit sem tud. El lehet még vetetni a gyereket?
2014. nov. 16. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

Szia

Nekem tavaly februárban volt egy abortuszom...

azóta kétszer gyújtottam érte gyertyát nov 1-jén..borzalmas érzés,szerintem soha nem tudom magamnak megbocsátani. mire elintézed,kifizeted,időpontot kérsz leszel majdnem 10hetes... na a 12hetes ultrahangon már kb 6cm-es,és tisztán kivehető miniemberi alakjuk van..

Mások gyerekeihez,nekem sincs türelmem.. egy pillanat se!! De érzem,hogy a kislányomhoz lesz.. már most imádom,és bármit megtennék érte!

35hkm

2014. nov. 16. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

A Kérdező egy sima választ várt, nem tanácsokat és helyreutasítást!

A 12. hétig lehet alapesetben megszakítani a terhességet, később csak súlyos ok miatt (betegség, stb.)

2014. nov. 16. 20:46
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

12

Ha így lett volna,makkor beírja a google-ba még a kamaszpanaszon is fenn van..

Plusz nem írja, hogy miért, és azt sem hogy ő akarja elvetetni, hanem akar azt,hogy a suliba kell, vagy csak kíváncsi, ha nem kepes a guglira

8

2014. nov. 16. 20:53
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem mindenki fogja be és tartsa meg magának a rosszindulatát. 12 hétig lehet elvetetni.
2014. nov. 16. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Művi abortusz alapesetben a várandósság első 12 hetében végezhető el. Költsége bruttó 29.710 forint, ehhez hozzá kell számolni a hálapénzt.

Tablettás, gyógyszeres terhesség-megszakítást Magyarországon nem végeznek, Bécsben 490 euro (140.000) forint. Az ausztriai hálapénzről nem tudok nyilatkozni.

2014. nov. 16. 21:08
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem mindenki fogja be és tartsa meg magának a rosszindulatát. 12 hétig lehet elvetetni.

Én nem látok itt rosszindulatot.. csak számokat,meddig lehet elvetetni,illetve anyukákat,akik jószívvel!! próbálják lebeszélni,hátha.. a rosszindulat a kommentelők között van...

2014. nov. 16. 21:11
 17/22 anonim ***** válasza:
45%

Jó szívvel próbálják rátukmálni a nem kívánt gyereket valakire, aki nem is kérdezte a véleményüket... ahaa...

Amúgy már mindent leírtak előttem. 12. hétig megcsinálják.

2014. nov. 16. 23:23
 18/22 anonim válasza:
29%

Első válaszoló vagyok: az utolsónak írnám, hogy én ugyan a 12es és 14 hsszel mélyen egyet értek, de azért nem kéne túlzásokban esni,a többség pl. én is egyáltalán nem ítélkeztünk felette, viszont, ha nem tudja a kérdező, hogy meddig lehet így tenni még nagy körvonalakban se, akkor valószínűsíthető, hogy nincs tisztában a dolgokkal, és a kérdező nem döntötte még el, hogy így akar tenni, egyértelmű, hogy bizonytalan, ezért próbáltak páran tanácsot is adni. Nem kellene emiatt mindjárt azt gondolni, hogy el van ítélve, ezért a kérdező, én se azért írtam első hszbe azokat, amiket írtam. Ha a kérdező nem érzékeltette volna a bizonytalanságát akkor valszeg mindenki csak a 12 hetes választ adta volna meg és annyi.

"Eddig úgy volt, hogy megtartom a babát, de úgy érzem nem lenne türelmem hozzá stb." Ez a mondata viszont bizonytalan.

2014. nov. 16. 23:36
 19/22 anonim ***** válasza:
44%
Egy kajára mondhatja az ember, hogy nem kívánom, de egy babára nem, az már ott van, kis pirinyó. Nagy súlya lesz ennek a dolognak, ha megteszed, mint ahogy írta a kismama is.
2014. nov. 17. 09:28
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
Nah ez is pont példa arra, hogy nem mindig az abortuszellenesek bunkóznak. Szerintem teljesen normális, emberséges válaszok születtek. Senki nem gyilkosozott és stb.
2014. nov. 17. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!