Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Vállalná valaki úgy a gyereket...

Vállalná valaki úgy a gyereket, hogy veszélyeztetné az életét, és már van két kis csemetélye?

Figyelt kérdés
11 hónapja volt a második császárom, komplikációkkal. Sok vért veszítettem. Előfordulhat, hogy megint terhes vagyok. Ez még nem biztos de 2% esély van rá. Óvszerrel védekeztünk, de késik. Az eszem tudja mi a helyes, de a szívem nem. Más is volt már ilyen helyzetben? Végül mi történt, hogy döntött?
2014. nov. 10. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%

Attól, hogy az elözö császárnál problémák voltak, nem sok esély van arra, hogy megint így lenne, márcsak azért is, mert jobban odafigyelnek rád.

A helyedben mindenképpen megtartanám a gyereket, elvetetni értelmetlen dolog - elvileg az abortusznál is lehetnek komplikációk, nemcsak a császárnál.

2014. nov. 10. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Előszöris, konzultálnod kell egy orvossal.

Amúgy sajnos ismertem ilyet. Anyukám barátnőjének kiújult a rákja, mikor terhes volt. Az orvos, a család, mindenki könyörgött neki, hogy magát mentse, még idejében elkapták a rákot, de nem.

Mire a lánya megszületett már több áttéte is volt, fél éves volt a kislány, mikor meghalt.

Ráadásul mindkét bátyja gyűlöli a kicsit és az apja se bír ránézni. A nagyszülők nevelik.

2014. nov. 10. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a meglévő gyerekeknek anya kell.
2014. nov. 10. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszélnék az orvossal, és ha tényleg veszélyeztetné az életem a terhesség, akkor a másik két gyerek érdekében nem tartanám meg. Van az a helyzet, amikor nem szabad mártírkodni és egy sejtecske érdekeit nézni. Ha a végeredmény két félárva lesz, akkor az sokkal rosszabb, mint egy abortusz.
2014. nov. 10. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

ELÖSZÖR is mindenképpen az orvossal kellene megbeszélni a helyzetet, mert attól, hogy az elözö esetben volt valami probléma, még közel sem valószínü, hoyg megint lenne.

De még AZELÖTT, hogy esetleg OK NÉLKÜL elpusztítasz egy magzatot.

Másodszor, ha ennyire nem mersz még egy gyereket vállani, akkor miért kockaztatod, hogy teherbeeshess?!?!?

2014. nov. 11. 08:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem kockáztattam védekeztünk. De egyik védekezés sem 100%-kos sajnos. Még van remény hogy csak vaklárma. Remélem tényleg az. Nem tesz boldoggá egy abortusz gondolata, és persze beszélni fogok az orvossal is. De a meglévő gyerekeimre kell gondolnom.
2014. nov. 11. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Ovszer nem megbizhato foleg nem ha mar van 2 gyereked.

Kuld el a ferjed neki 2 perc es tobbet nem lesz gond a vedekezes.

Kulonben lehet akar 4 csaszarod is nem gond max ennel a csaszarnal kered sterilizaljanak a mutet alatt.

2014. nov. 11. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Már megint te? Azt mondtad hétfőn fogsz tesztelni... Kedd van. Miért nem tesztelsz?
2014. nov. 11. 14:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Szerencsére negatív lett. Igaz még mindig nem jött meg. Várok pár napot és ha nem jelentkezik újra tesztelek. Bár nem hiszem, hogy gond lenne. Csak túlparáztam.
2014. nov. 11. 19:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essék a két gyerekem nem óvszer mellett lett. Hanem azért mert akartuk őket.
2014. nov. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!