Ha valaki védekezés mellett lesz terhes és nem akarja megtartani, annak ugyanannyiba kerül az abortusz?
Attól, hogy védekeztél nem olcsóbb, de ezt már jó páran leírták. Vmi biztos volt, ami miatt nem hatott a gyógyszer, ezt is leírták.
Az viszont csúcs, hogy valaki soha életében nem szedett gyógyszert és okoskodik. :D Jót nevettem. :D
Kedves 24s. Örülök, hogy jót nevettél, hasonlóképpen és is derülök az írásodon, mert semmi érdemlegeset nem írtál csak szajkóztad amit más leírt. Képzelem, hogy miért:)))
Csak azt írtam, hogy nem gyógyszeresen védekeztünk, és nem azt, hogy soha nem jártam nőgyógyásznál. Vagyis annak tanúja voltam, hogy a n.doki írja fel a gyógyszert.
20-25 évvel ezelőtt a h.orvos nem írhatta fel, csak nőgyógyász és arra is emlékszem, ( a nővéremnél még így volt), hogy addig fel sem írták, míg a véreredmény nem érkezett meg.
Az okoskodás és egy kérdés között amit feltettem, és volt aki normálisan felet is rá nagy különbség van, de kétlem, hogy te ezt felismernéd, mert mint említettem már csak mások gondolatát tudod magadévá tenni.
Nyugogtan töröltesd a kommentem, ha jól esik, maj jót röhögök rajtaXD
Szerintem te beteges vagy. Nincs nálad valami rendben. Az már tuti.
Játszd a kényszer röhögésedet nyugodtan. Ha neked az jó.
Attól még nevetséges maradsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!