Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz miért gerjeszt...

Az abortusz miért gerjeszt ilyen indulatukat egyes emberekben?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, mi vezet rá bizony embereket, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon beszéljenek azzal aki kiír egy ilyen kérdést. Azt sem értem ha pl. egy nő nem esik teherbe, és ezért a másik nőt aki elveteti okolja hiszen ettől ő nem lesz terhes, ha meg gyereke van pláne nem elvégre nem az ő terhességét érinti a dolog. Akkor mi az indulatok oka?
2014. okt. 27. 08:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%
Elképesztő tényleg ahogy itt fröcsögnek az ab ellenesek ! Azzal nem is lenne baj ,hogy ellenzik az abortuszt ,a saját életükben ... De ne akarják a nézetüket másra rábeszélni ,hagyják már békén végre azt a nőt ,aki az ab mellett dönt . Az illető hoz egy döntést ,ami csak rá és párjára tartozik ..a válaszolóknak itt az égvilágon semmi közük hozzá ,főleg miután az ő életükre nincs is hatással. Annyira segíteni akarnak valakin jelentkezzenek Afrikába önkéntesnek ..na ott elkél a segítség !
2014. okt. 30. 07:35
 22/28 anonim ***** válasza:
25%
És te miért fröcsögsz, utolsó? Ha feltesznek egy kérdést névtelenül egy internetes fórumon, mindenkinek egyenlő joga van válaszolni, és a saját véleményét elmondani. Nem gondolod?
2014. okt. 30. 10:04
 23/28 anonim ***** válasza:
67%
Bizony ...fröcsögnek az ab ellenesek ..de feleslegesen ,és az a nagyon idegesítő ,hogy nem látják be ,hogy nincs közük egy vadidegen emberek döntéséhet ... !!! Ha valakinek olyan a helyzete írhat bárki bármit ,linkelgethetik a Néma sikoly c. filmet ,nem fogja érdekelni ... ! Nekem is volt már terhességmegszakításom ..és úgy érzem jó döntést hoztam annak idején ,akkor rengeteg érv szólt a gyermekvállalás ellen ..és igazunk volt a párommal ,mikor az ab mellett döntöttünk . Azóta családunk van ..és úgy és akkor vállaltunk gyermeket ,mikor minden feltétel adott volt ..és ezt nem csak az anyagiakra értem .
2014. okt. 30. 10:14
 24/28 anonim ***** válasza:
49%

Annyit azért hozzátennék, hogy nem 2 ember magánügye, hanem legalább háromé, mert a magzat élete kerül kioltásra. És tényleg igaz, hogy van, akinek ez oké és van, akinek nem.

Aki meg egy nyilvános fórumon akarja megvitatni, hogy menjen-e abortuszra, az tudja mit vállal ezzel, mindenféle véleményt fog kapni. Ha biztos lenne benne, hogy ez a jó döntés nem tipródna rajta ennyit.

2014. okt. 30. 11:11
 25/28 anonim ***** válasza:
56%
Annak idején mikor nekem volt a megszakítás , nem tiprodtam , tudtuk a párommal hogy ez az akkori helyzetünkben a helyes döntés , biztos voltam benne , hogy műtét lesz !!! Azzal kapcsolatban tettem fel kérdést .. És megis jöttek az Ab ellenesek , kérés nélkül fújták a magukét ..mint valami megszállott :/ ... Nem érdekelt a véleményük , inkább dühítettek , hogy lehetnek ilyen nehéz felfogásúak , hogy nem veszik észre hogy nem az ő véleményük alapján hoztunk döntést . Elképesztőek ! Mindenki aki a terhességmegszakítás mellett dönt , az legtöbb esetben teljes tudatában hozza meg azt a döntést ... Tiszteletben kellene tartani egymás döntését .. !
2014. okt. 30. 11:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha valaki véleményt kér akkor nyilván érdekli mindenkié. De itt akkor is jönnek a gyilkosozók, ha valami konkrétra kérdeznek rá. A kérdést persze nem válaszolják meg.
2014. okt. 30. 12:38
 27/28 anonim ***** válasza:
58%

Inkább én arra lennék kiváncsi, hogy akiket ennyire idegesít ez a téma, azok miért vannak állandóan az abortusz topikban?

Én sem vagyok abortusz párti, de van, amikor az a legjobb lehetőség, és soha senkit nem tudnék ezért minősíthetetlen hangnemben leszólni, mert ezt választja.

18 éves vagyok, védekezünk, de ha teherbe esnék, sajnos egyértelműen elkéne vetessem.

Elnézést az általánosításért, de sokan itt élik ki a frusztrációikat, névtelenül könnyű úgy levezetni a stresszt, hogy idegeneket pocskondiáznak a sárga földig.

Aki normálisan elmondja a véleményét az abortusz helytelenítéséről, azzal semmi gond, errevan ez az oldal. De a vallási fanatikusok inkább fröcsögnek és emberhez nem méltó hangsúlyban nyilvánítanak véleményt, ami szerintem a legképmutatóbb dolog, mert teljesen ellentmond annak, amit a vallás valóban elvár egy ember viselkedésétől. (szeretet, elfogadás, megértés)

2014. nov. 3. 01:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Tökéletesen értem az értetlenségedet :) Én magam sem tudom, hogy miért reagálnak egyesek ilyen agresszívan ebben a témában.

Nekem pl. az a meglátásom, hogy aki teszem azt terhes, az ne ebbe a topic-ba írogasson, hanem a "Szülés" "Terhesség" és hasonló témájúba.

Én - ha valaki kérdést ír ki, és tudok rá válaszolni - akkor segítőkész vagyok, reális dolgokat írok, és nem ítélkezem! Úgy gondolom, hogy ha valaki kérdez, annak tényleg válaszra - és bizonyos esetben egy kis támogatásra - van szüksége, nem pedig mindenféle terhes harcos amazon támadására...

Aki terhes vagy gyereket akar az NE EBBE A TOPICBA ÍROGASSON...

2014. nov. 5. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!