Az abortusz miért gerjeszt ilyen indulatukat egyes emberekben?
Annyit azért hozzátennék, hogy nem 2 ember magánügye, hanem legalább háromé, mert a magzat élete kerül kioltásra. És tényleg igaz, hogy van, akinek ez oké és van, akinek nem.
Aki meg egy nyilvános fórumon akarja megvitatni, hogy menjen-e abortuszra, az tudja mit vállal ezzel, mindenféle véleményt fog kapni. Ha biztos lenne benne, hogy ez a jó döntés nem tipródna rajta ennyit.
Inkább én arra lennék kiváncsi, hogy akiket ennyire idegesít ez a téma, azok miért vannak állandóan az abortusz topikban?
Én sem vagyok abortusz párti, de van, amikor az a legjobb lehetőség, és soha senkit nem tudnék ezért minősíthetetlen hangnemben leszólni, mert ezt választja.
18 éves vagyok, védekezünk, de ha teherbe esnék, sajnos egyértelműen elkéne vetessem.
Elnézést az általánosításért, de sokan itt élik ki a frusztrációikat, névtelenül könnyű úgy levezetni a stresszt, hogy idegeneket pocskondiáznak a sárga földig.
Aki normálisan elmondja a véleményét az abortusz helytelenítéséről, azzal semmi gond, errevan ez az oldal. De a vallási fanatikusok inkább fröcsögnek és emberhez nem méltó hangsúlyban nyilvánítanak véleményt, ami szerintem a legképmutatóbb dolog, mert teljesen ellentmond annak, amit a vallás valóban elvár egy ember viselkedésétől. (szeretet, elfogadás, megértés)
Kedves kérdező! Tökéletesen értem az értetlenségedet :) Én magam sem tudom, hogy miért reagálnak egyesek ilyen agresszívan ebben a témában.
Nekem pl. az a meglátásom, hogy aki teszem azt terhes, az ne ebbe a topic-ba írogasson, hanem a "Szülés" "Terhesség" és hasonló témájúba.
Én - ha valaki kérdést ír ki, és tudok rá válaszolni - akkor segítőkész vagyok, reális dolgokat írok, és nem ítélkezem! Úgy gondolom, hogy ha valaki kérdez, annak tényleg válaszra - és bizonyos esetben egy kis támogatásra - van szüksége, nem pedig mindenféle terhes harcos amazon támadására...
Aki terhes vagy gyereket akar az NE EBBE A TOPICBA ÍROGASSON...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!