Az abortusz miért gerjeszt ilyen indulatukat egyes emberekben?
Kérdező, azért azt belátod, ugye, hogy ezen az oldalon meglepően sok a véletlen teherbeesés? 22 éve élek nemi életet, 39 éves vagyok. Tudod,hányszor estem teherbe ez idő alatt? 3-szor. 3 gyermekem van. Pedig 17 éves koromtól vagyok együtt a férjemmel, nem kevésszer voltunk együtt:)
17 évesen nőgyógyász írt tablettát,aztán később áttértünk az óvszerre. Megszakítással soha nem védekeztünk, bár itt sokan írják,így "védekeznek"... no komment.
Az egyik válaszoló írta,hogy a teljes szexmentesség az egyedüli biztos dolog: igaza is van. Esetleg a másik: Kalmopiryn, jó erősen a térd közé szorítva:))
Kérdező, nagyon egyszerű dolog ez. "Egyes emberek" gondolnak valami, szent meggyőződésük, az van bennük hogy nekik és csakis nekik lehet igazuk, aki mást mond téved vagy hazudik, így őket minden áron, bármilyen módszerrel, de meg kell győzni.
Azt a bizonyos "valamit" bármivel be lehet helyettesíteni. Ez esetben ugye az abortusszal, de lehet vallás, politikai nézet, a krumplis tészta receptje, akármi.
Én is kapásból tudnék pár olyan dolgot mondani, ami ha szóba kerül 1 másodperc alatt van a vérnyomásom 200on, mert olyan mértékű ellentétet tud okozni. Biztosan te is, meg mindenki más is.
Na most a baj ott kezdődik, hogy sokan ezt nem ismerik fel. Én igyekszem mindig odafigyelni arra, hogy figyelmesen meghallgassam más véleményét, és próbálom megérteni miért gondolja ő máshogyan. De ez nehéz. Aki erre nem figyel oda tudatosan, az nagyon gyorsan át tud változni habzószájú gyűlölködővé. Aminek meg semmi értelme, mert az érvek hiánya, ugyan azon frázisok folyamatos skandálása, csak még jobban megerősíti a másik felet a saját igazában.
Kicsit nagyobb elfogadással kéne lenni egymás iránt.
10-es: kiscica, értelmezd már a szöveget. A terhesség a szex következménye. Azt írtam le (még egyszer, és lassabban): ezért nem tekintem a terhességet "véletlennek", és azt gondolom, ha valaki szexel, tegye, csak felelősséggel. Tudja, mire számíthat, ne érje villámcsapásként, hogy terhes esetleg lesz a szex következtében.
Az, hogy más a véleményem, mint neked, vagy nem érted, amit írtam, nem épeszűség kérdése, és kérlek, mások elmeállapotának megítélése terhét ne vedd a nyakadba.
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!