Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz miért gerjeszt...

Az abortusz miért gerjeszt ilyen indulatukat egyes emberekben?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, mi vezet rá bizony embereket, hogy nyomdafestéket nem tűrő módon beszéljenek azzal aki kiír egy ilyen kérdést. Azt sem értem ha pl. egy nő nem esik teherbe, és ezért a másik nőt aki elveteti okolja hiszen ettől ő nem lesz terhes, ha meg gyereke van pláne nem elvégre nem az ő terhességét érinti a dolog. Akkor mi az indulatok oka?
2014. okt. 27. 08:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%
aki 0%-ra pontoz, az kompenzál a döntéséért? Vagy csak szimplán ilyen sötét?
2014. okt. 27. 11:05
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
7-es vagyok, igen, aki nem szexel, az védekezik 100 %-osan, minden más esetben benne van a pakliban, de ha csak az menne abortuszra, aki felelősséggel védekezik és beleesik abba az 1-3%-ba, akkor alig lenne abortusz! Érdekes módon 7 év óvszeres védekezés mellett 4 partnerrel egyetlen "baleset" sem történt, amiket itt írnak, de a lényeg, hogy tudatában voltam, hogy bár nagyon kicsi az esély, előrodulhat nem tervezett terhesség. A legtöbb abortusz sajnos a felelőtlen, vagy nem alkalmazott védekezés miatt van.
2014. okt. 27. 11:12
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Ja, nekem is összejött a baba, ahogy nem védekeztem, nem ezért "fröcsögök"...
2014. okt. 27. 11:15
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, azért azt belátod, ugye, hogy ezen az oldalon meglepően sok a véletlen teherbeesés? 22 éve élek nemi életet, 39 éves vagyok. Tudod,hányszor estem teherbe ez idő alatt? 3-szor. 3 gyermekem van. Pedig 17 éves koromtól vagyok együtt a férjemmel, nem kevésszer voltunk együtt:)

17 évesen nőgyógyász írt tablettát,aztán később áttértünk az óvszerre. Megszakítással soha nem védekeztünk, bár itt sokan írják,így "védekeznek"... no komment.

Az egyik válaszoló írta,hogy a teljes szexmentesség az egyedüli biztos dolog: igaza is van. Esetleg a másik: Kalmopiryn, jó erősen a térd közé szorítva:))

2014. okt. 27. 13:07
 15/28 A kérdező kommentje:
Igen eleg sok de engem elsosorban nem az erdekelt hogy ki hogy vedekezik ugyis mindenki azt ir rola amit akar.
2014. okt. 27. 13:26
 16/28 anonim ***** válasza:
40%
Miért, többségében nem ezek az indokok? Nem akartam, véletlenül így sikerült, védekezés mellett lettem terhes. A kérdésre, mivel védekeztél,óvszer, tabletta? Nem, megszakítás! Felnőtt, elvileg felelősségteljes családanyák:S
2014. okt. 27. 13:29
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, nagyon egyszerű dolog ez. "Egyes emberek" gondolnak valami, szent meggyőződésük, az van bennük hogy nekik és csakis nekik lehet igazuk, aki mást mond téved vagy hazudik, így őket minden áron, bármilyen módszerrel, de meg kell győzni.

Azt a bizonyos "valamit" bármivel be lehet helyettesíteni. Ez esetben ugye az abortusszal, de lehet vallás, politikai nézet, a krumplis tészta receptje, akármi.

Én is kapásból tudnék pár olyan dolgot mondani, ami ha szóba kerül 1 másodperc alatt van a vérnyomásom 200on, mert olyan mértékű ellentétet tud okozni. Biztosan te is, meg mindenki más is.

Na most a baj ott kezdődik, hogy sokan ezt nem ismerik fel. Én igyekszem mindig odafigyelni arra, hogy figyelmesen meghallgassam más véleményét, és próbálom megérteni miért gondolja ő máshogyan. De ez nehéz. Aki erre nem figyel oda tudatosan, az nagyon gyorsan át tud változni habzószájú gyűlölködővé. Aminek meg semmi értelme, mert az érvek hiánya, ugyan azon frázisok folyamatos skandálása, csak még jobban megerősíti a másik felet a saját igazában.

Kicsit nagyobb elfogadással kéne lenni egymás iránt.

2014. okt. 27. 13:31
 18/28 anonim ***** válasza:
48%
En amondo vagyok, hogy mindenki maga donti el, hogy egy nem tervezett terhesseget meg akar e tartani, vagy sem. Nekem, neked, senki masnak ehhez koze nincs. A terhes no velemenyen es akaratan kivul mas nem szamit - az apaval termeszetesen nem art megbeszelni, sot, de dontenie neki kell, egyedul. Hogy felelotlen(ek) voltak e, vagy vedekezes mellett fogant, az mindegy, az igazsagot a non kivul ugyse tudja senki. En nem tartom gyilkossagnak az abortuszt, nem ellenzem de nem is tamogatom. Azt viszont igen, hogy ha ugy dont a no, joga legyen hozza. En nem tervezek tobb gyereket, teszek is ellene, szedem a tablettat, pontosan betartva minden eloirast. Tudom, hogy igy is becsuszhat. Ha teherbe esnek, abortuszra mennek. Valoszinuleg lelkiismereti problemaim lennenek miatta, de a mar meglevo gyerekem tobbet jelent, fontosabb, mint egy nem tervezett terhesseg. Ennek az egynek meg tudok adni mindent anyagilag, erzelmileg, mentalisan. Masikra nincs erom, energiam, penzem. Ennyi
2014. okt. 27. 13:36
 19/28 anonim ***** válasza:
37%

10-es: kiscica, értelmezd már a szöveget. A terhesség a szex következménye. Azt írtam le (még egyszer, és lassabban): ezért nem tekintem a terhességet "véletlennek", és azt gondolom, ha valaki szexel, tegye, csak felelősséggel. Tudja, mire számíthat, ne érje villámcsapásként, hogy terhes esetleg lesz a szex következtében.

Az, hogy más a véleményem, mint neked, vagy nem érted, amit írtam, nem épeszűség kérdése, és kérlek, mások elmeállapotának megítélése terhét ne vedd a nyakadba.

9-es

2014. okt. 27. 13:44
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
mégiscsak kompenzálnak itt néhányan :) Gyilkosság. Ennyi a válasz. Van, akinek ez simán belefér az értékrendjébe, másnak meg nem.
2014. okt. 27. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!