Mennyi ido az abortusz teljes idotartama? Marmint onnantol hogy a korhazba ertetek mennyi ido mulva voltatok a korteremben a muteten es mindenen tulesve?
Szia. Én reggel mentem és kora este már jöttem is volna haza. Délután összeestem a folyosón, úgyhogy bent tartottak megfigyelésre másnap délig.
Én nagyon abortusz ellenes voltam mindig. A mai napig a hideg kiráz már csak a szó hallatán is, de tökéletesen egyetértek az egyik nővérkével, aki műtét előtt és után vigasztalt, hogy MINDENKI CSAK ADDIG ABORTUSZ ELLENES, AMÍG Ő MAGA NEM KERÜL EGY OLYAN LEHETETLEN ÉS MEGOLDHATATLAN HELYZETBE, AMIKOR SAJNOS CSAK EZ AZ EGYETLEN HELYES MEGOLDÁS!!!
Kitartást, idővel enyhülnek a testi-lelki sebek!
A mi városunkban a következő a gyakorlat:
Délután kettőig kell befeküdnöd. Délután 3-4 óra környékén felhelyezik a tágítót. Másnap reggel 8 órakor kezdődnek a kis műtétek (ezek közé tartozik a terhességmegszakítás is). Rövid altatásban történik, a délutáni órákban - nagyjából 2 és 3 óra között - már mehet is haza a páciens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!