Mennyi ido az abortusz teljes idotartama? Marmint onnantol hogy a korhazba ertetek mennyi ido mulva voltatok a korteremben a muteten es mindenen tulesve?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 07:37
11/22 anonim válasza:
2.! ..Már ne vedd sértésnek,de neked nem tartozik elszámolással a kérdező és senki, aki az ab mellett dönt !!! Ez már a legbensőbb magánügy !!!!! A saját portádon söprögess !Mindenki úgy éli az életét és olyan döntéseket hoz ,ami neki megfelelő !
12/22 anonim válasza:
Nem érelek kérdező...gondolom,ha már meghoztad a döntést és voltál dokinál őt nem kérdezted meg erről? Szerintem ő tud adni ilyen kérdésre a legpontosabb válszt és nem kell itt érdeklődnöd, borzolva a kedélyeket.
13/22 anonim válasza:
Neharagudj 13as! De te miféle magánügyről beszélsz? Az a magánügy amit az ember magtart magának max 1-2 megbízható emberrel osztja meg, nem pedig a félvilággal... Ne érts félre, de engem csak az háborít fel, hogy itt mindenki a másik magánügyét védi! Milyen alapon? Mert a kérdező nem tarja a magánügyét magánügynek, akkor mástól miért várják el egyes kommentelők?
14/22 A kérdező kommentje:
Kedves abortusz elleni harcosok a kerdesem egy olyan kerdes volt ami ertelmes nem itelkezo es hasznos valaszadasra kepes embereknek szant kerdes volt. Ahoz hogy abortuszom lesz a vilagon senkinek semmi koze a kerdes az volt hogy aki ezen atesett vagy akarhonnan de tudja a valaszt az azt irja le hogy mennyi idobe telik. Tehat a kerdes bem az volt hogy nektek vagy barkinek tetszik vagy nem. Azt meg hogy kedelyborzolo lenne a kerdesem hat ez az oldal arrol szol hogy barmilyen kerdest fellehet tenni es az is igaz hogy barki irhat is barhova de akinek a tema borzolja a kedelyet es ezeket a jellegu kenyes temakat nem kotozkodesre es itelkezesre szeretne hasznalni az ne ebbe a rovatba keresgeljen! Mindenkinek tovabbi szep napot a harcoskedvu embereket pedig megkernem hogy aljanak odebb mert a legkevesbe vagyok kivancsi rajuk! Aki ram nem kivancsi vagy hasonlo kerdesre hangsulyoznam megegyszer ne itt nezelodjon!!! Ennyi :)
2014. okt. 26. 17:54
15/22 anonim válasza:
Fél 7 re kellett mennem reggel és kb fél 10kor toltak a műtöbe, olyan 15-20 percet voltam bent, délután 4 órakor jöhettem haza.
16/22 anonim válasza:
Akkor neked nem volt előtágítás ,utolsó ?
17/22 anonim válasza:
én úgy tudom előtágítás annak van akinek első terhesége
18/22 anonim válasza:
Én pedig úgy ,hogy annak is ha valaki nem hüvelyi úton ,hanem császárral szült .
19/22 A kérdező kommentje:
Csak annak nincs elotagitas aki szult mar huvelyi uton.
2014. okt. 26. 23:37
20/22 anonim válasza:
16-os! Nem volt, már szültem hüvelyi úton előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!