Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Down kóros a magzat. Terhesség...

Down kóros a magzat. Terhesség megszakítása vagy megtartása?

Figyelt kérdés

A kérdés természetesen költői...

20 hetes vagyok, most estem túl az amnion, és a köldökzsinór mintavételen. 3 jel utal UH alapján down kórra. Aki volt hasonló helyzetben, és megállapították hogy beteg lesz a babája, hogyan döntött? megtartottad a down kóros babát? ha nem, hogyan éltétek túl, léptetek túl rajta?

nekünk ugyan még nincs eredmény, de mivel 24 hetes leszek mire meglesz minden, nem sok időnk marad átgondolni a továbbiakat. ebbe viszont még nem tudok komolyan belegondolni.

2014. okt. 18. 19:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
A 14. vagyok.Mit mondtak?Remélem jó híreid vannak!
2014. okt. 22. 22:43
 22/35 anonim ***** válasza:
Mi volt az UH-on?
2014. okt. 24. 10:29
 23/35 anonim ***** válasza:
Reméljük nincs semmi baj!
2014. okt. 25. 18:42
 24/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi a késői válaszért...úgy néz ki, hogy minden rendben lesz. legalábbis a szív uh-on megnyugtató dolgokat mondtak. a doktornő szinte kizárta a down kórt, és egyéb rendellenességeket. Szóval csak a doki ijesztett úgy rám....jajj, ennyi álmatlan éjszakát. de azért várjuk a magzatvíz eredményét, viszont már nem izgulunk.

Az ember nem is gondolná, hogy így ismeretlenül mennyien aggódnak érte...:) nagyon jól esik, köszönöm mindenkinek!

2014. okt. 26. 19:43
 25/35 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Örülök hogy úgy fest, rendben lesz minden! Hát persze hogy aggódnak ismeretlenül is az anyukák a másik anyukáért (és persze a még nem anyukák is:) ) A legjobbakat kívánom!
2014. okt. 27. 21:34
 26/35 anonim ***** válasza:
Én is a legjobbakat kívánom, és jó egészséget nektek!
2014. okt. 28. 09:04
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot kívánok! De azért majd jelentkezz! 😃
2014. okt. 28. 09:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Van már eredmény?
2014. nov. 11. 19:30
 29/35 anonim ***** válasza:
Reméljük azért nem írtál,mert nem hívtak....az pedig jót jelent,hiszen lassan lejár a 4 hét!
2014. nov. 11. 21:43
 30/35 A kérdező kommentje:
Tegnap hívtak, hogy megvan az amnio eredménye, péntekre kaptam időpontot. Telefonon nem mondhatnak semmit, de annyit elárult a doktornő, hogy aggodalomra nincs ok. :)
2014. nov. 12. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!