Miért van egyre több olyan kérdés melyben arról érdeklődnek hogyan lehet megszakitani 14-20 hetes terhességet?
Azt nem tudom, hogy nem sajnálják-e a babát, de elöfordulhaz olyan, hogy nem tudnák felnevelni emberi körülmények között (pl. egyedülálló, munkanélküli vagy kiskorú nöként.
De az elöfordul, hoyg nem lehet észrevenni, föként ha valaki nem akarta a gyereket és nem lesi a terhességi tüneteket.
Sok nönek eleinte van vérzése (nekem kétszer is megjött a terhesség elején a megszokott idöben, csak kicsit kevesebb volt, a testvérem meg végig minden hónapban vérzett a szülésig), van, aki alig hízik (nekem az elsö gyereknél nem akarták elhinni a hórházban, hogy szülök, annyira nem volt hasam), meg akinek eleve sokszor van gondja a bélmozgásokkal, az sokáig összekverheti a korai mozgásokat ezzel. Ezen kivül a 20 hétig még nem sok tünet lehet, a kimaradó vérzés és enyhe mogzásokon kivül, föként ha nem gondol rá az illetö.
Kérdező!
Én fogtam mire gondolsz! Picit legyél empatikusabb! Olyanokkal főleg, akiknek át kellett élniük babájuk elvesztését! :(
A válaszom pedig! Ha csak etetik a npet, akkor igencsak brutális, hogy addig terjed nekik az ész, hogy egy ilyen mélységesen fájdalmas témát dobnak fel! Ha pedig vannak olyan aberrát emberek, akik tényleg képesek lennének ilyet megtenni, azt mondom, csak addig akarnak ilyet tenni, míg a várt babájukat nem kell középidőben, betegség vagy egyéb okok miatt megszülniük!! :( Sajnálom, hogy vannak akik egy ilyen súlyos tragédiából, mint a középidős halva szülés, ekkora viccet csinálnak!!! Akkor biztos nem fognak, ha az ő lányaik élnek át ilyet!!!
A beteg babákat ne keverjétek ide, az valóban szörnyű tragédia egy családnak.
A kérdező szerintem azokra gondol, akik ha időben észre vették volna, hogy terhesek, az első 12hétben törvényes kereteken bellül elvetették volna a babát, de mivel nem vették észre, csak 14-20 hetesen, most keresik a módját, hogy lehetne mégis véget vetni az egyébként egészséges terhességüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!