Te változtatnál az abortusztörvényen? Ha nem, miért? Ha igen, hogyan? Szigorítanád vagy enyhítenéd? Milyen következményeket várnál a változtatástól? Van-e személyes indíttatásod, voltál-e abortuszhelyzetben?
Az nem más élete basszus már, fogjátok fel végre!!!
Az még csak egy sejtcsomó (és nem, én nem őlök be a mindenféle photoshopolt képnek, hogy 6 meg hetesen tenyérnyi embrió tök mini-gyerek kinézeetű... ez átverés, már milli akkor a sejtkupac csak, és mindenre hasonlít, csak gyerekre nem) szívverés és mindenféle funkció nélkül. Az egyetlen élet, akiről az anya dönt ezesetben, az saját maga... arról meg engedtessék már meg neki dönteni. Pont.
Te jó ég! Mondom, nincs szívverése, (VESSSSSSZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, tudod, mire valóóóó? nem úgy tűnik), semmi funkciója (értsd életfunkciója...ennyit illene tudni magyar nyelvből).
Ad 2: kettőnk közül te nem vágod a bioszt, ugyanis, mint mondottam, az olyan ostoba emberek - mint te - vakítását célzó képekkel ellentétben, tényleg nincs babaformája, fogd fel. :)
' az még mindig jobb, hogy valaki ellenzi az abortuszt, de nem tesz semmit, ami jobbá tenné a világot, mint az, aki inkább engedélyezi a műtétet, csak, hogy ne kelljen semmit sem tennie.'
És ez miért jobb, és kinek ? Marha értelmes mondtat. Amúgy meg ennyi erővel az ab.ellenesek ne szedjenek fog.gátlót se meg spirált se használjanak meg semmit, mert az meg megakadályozza még azt is, hogy létrejöjjön az élet. Mert az szent és sérthetetlen! :( ahogy az ab.ellenesek írják. És ki tudja nem-e
fáj a spermának amikor nem tud odajutni ahová akar?
Na mindegy ez kész vicc. Én még nem voltam együtt fiúval mert még fiatal vagyok tehát abortuszom sem volt. De elég baj az, hogy abortusz ellenesek gyilkosnak neveznek valakit akit nem is ismernek és nem tudhatják miért tette azt amit tett. Meg nem értem, jobban fellázadnak ezen, mint azon hogy sok gyereket ütnek, bántanak, éheztetnek, stb. És csak dumálnak a-helyett hogy segítenének bárkin is.
' az még mindig jobb, hogy valaki ellenzi az abortuszt, de nem tesz semmit, ami jobbá tenné a világot, mint az, aki inkább engedélyezi a műtétet, csak, hogy ne kelljen semmit sem tennie.'
ez is csak arról szól, hogy jobb valaki felett ítélkezni és nem tenni egyébként semmit, mint elfogadni és nem beleszólni más életébe a-helyett hogy a magad életével és saját gyerekeddel törődnél.
Kiemelném a 47-es válaszát, nagyon igaz.A többieket szépen kérem, hogy ne bántsák egymást, mert ennek semmi értelme, mindkét oldalról már nagyon mélyre lesüllyedt egy-egy válaszoló, ezzel nem leszünk okosabbak.
Nem kell egyetérteni a másikkal, de akkor lehet érvelni kulturáltan is, nem egymásra zúdítani negatív jelzők tömkelegét.
Itt a kulcsszó a támadás.Miért támad egyik oldal a másikra?
Én tényleg nagyon-nagyon abortuszellenes vagyok, de nem támadok senkire. Elmondom a véleményem ha kikérik, de nem akarok dönteni más helyett. Nem leszek "néma a bűnösök közt", de nem ítélkezek. Az emberek gondolkodását nem lehet ilyen direkt módon megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!