Kérem mellőzzétek a mocskolódást, mindennek elmondást. Ha értelmes mondani valótok van ami segíti a kérdésem megválaszolását akkor írjatok csak. Egy 14-15 hetes terhességet megszakítani valamilyen módon, hogy lehetne?
Kedves utolsó gratulálok a gyermeketekhez. Igen kell hozzá lelki erő, hogy valaki megtegye, hogy lemond róla. Biztos nem egyszerű de felelősségteljes. Én szerintem sose tudtam volna lemondani egy gyermekről, akárhány éves lettem volna, de egyedül se ment volna. Hála istennek sem korban sem olyan élethelyzetben nem voltam , hogy meg kelljen tennem. Most 23hós a lánykám és alig várjuk , hogy testvérkéje legyen.
Nem csak egy újszülöttről hanem egy magzatról setudnék lemondani csak úgy.
Azért jusson már mindenki eszébe, hogy az abortusz nEM FOGAMZÁSGÁTLÁSI MÓD. Én szerintem is aggályos, hogy a magzatot meddig tekinthetjük vegetatív lénynek, és mikortól fog föl vmit? A kutatások azt mutatják, hogy elég korán érez, reagál dolgokra. A test és tudat folyamatosan fejlődik, hiszen agy is van.
Innentől mindenkinek saját lelkiismerete eldönteni, hogy abortáltat vagy nem.
Aki nemi életet él, a legkisebb esély esetén is gondoljon terhességre, és ne tátsa a száját, hogy terhes vagyok, jé, hogy lehet? Nemi életet élt, úgy. Nagyon jó terhességi teszteket lehet kapni a gyógyszertárakban nem nagy összegért. Nem nagy dolog megcsinálni, ha késik a menses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!