Aki elveteti a gyerekét, az sajnálja? Vagy ha már megvan az itélet akkor már túl van rajt?
Köszönöm utolsó. Utolsó előtti kicsit el van tájolódva :)
Miért érdekel? Mert EÜ-ben szeretnék dolgozni. Ennyi...
Volt már vetélésem, tudom mik vannak olyankor hidd el :(
Nem értem miért gond neked a kérdésem, ez egy ilyen oldal, ha szeretném hadd érdeklődjek már :)
Te azt mondtad, hogy a spirál széttrancsírozza a dolgokat. Ez nem igaz. Konkrétan károkat okoz a méhben, gyulladást stb. és igy a méh nem alkalmas egy terhesség kihordására. Én csak azért tetettem fel, mert ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak. Hát...inkább nem sorolnám milyen probkémáim akadtak mellette. Plusz ugye terhes is lettem. Sikerült kihordani a fiamat, bár írtó nehéz volt. Majdnem elment, aztán a szivével is gondok voltak, 21 hétre megindult a szülés, aztán végül szültem 42 hétre egy bevérzett arcú kis gézengúzot. 3200g és 53cm. Életem kicsi értelme. 15 hónapos. Ja igen, az lemaradt, hogy azért volt nagyon bevérezve a feje mert arctartással született. És a kzsinór is dupla volt, fene tudja miért. Na szóval láthatjuk mennyit tud ártani az a rohadt spirál...
Az emlitett vetélésem 5 hónapja történt, tabletta mellett estem teherbe. Őt is megtartottuk volna, de a sors közbeszólt, gondolom nem hiába. Nem kellett műtét, mert szépen kitisztultam 2 hét alatt. Szoval igen, láttam...
Köszönöm egyébként a drukkot, remélem minnél előbb dolgozni fogok :)
Ne haragudjatok a regényért de ihletet kaptam :D Meghát ugye ti is meséltetek nekem, amit nagyon köszönök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!