18-19 hetesen abortusz vagy megkell szülni a babát?
Figyelt kérdés
Írjátok minél többen Köszönöm! !!2014. júl. 1. 16:07
22/24 anonim válasza:
Szia!
Sajnos én is úgy tudom, hogy szülnöd kell! :( Nagyon sajnálom, ami történt! Teljesen megértelek, nekem idén, április 25-én kellett megszülnöm a Kislányunkat,augusztus 30-án lenne a kiírt időpontunk! :( Részvétem!
23/24 anonim válasza:
Mondjuk onnan tudhadtad volna, hogy 12. het utan 18 ev felett csak az anya veszelyeztetettsege vagy a magzat rendellenessege miatt vegeznek abortuszt.
Kerdezo: sajnos meg kell szulnod. :( Kitartast, es remelem, egyszer osszejon nektek egy egeszseges gyerek!
24/24 anonim válasza:
szia! Nekem is meg kellett szülnöm a kislányomat áprilisban 22 hetesen. :( Ráadásul csak fiaim vannak. :( Borzalmas volt, egy napig tartott infúzióval.Aki ezt nem csinálja végig nem is tudja, lehet dobálózni a szavakkal, de élesben nem könnyű. Az én kislányom downos volt, minden rendben volt az ultrahangokon, a 12 hetesen is a tarkóredő 1,6 mm volt orrcsont is megvolt, sőt, még a 20.heti uh is tökéletes volt. :( Egyedül az amniocentézisnél derült ki a down, amire 5 hetet vártam. Már javában mozgott a babám, majd megszakadt a szívem érte, de nem vállalhattam, nem lehettem annyira önző, hogy ő megszülessen. Mindenütt azt látom, hogy legtöbb esetben már meg kell műteni születéskor. Vagy egy ismerősömnek a szive miatt 12 évesen elaludt és meghalt a downos kisfia....ezt nem bírtam volna ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!