Olvassatok el legyszi! Egeszseges lesz a babam?
Figyelt kérdés
Egy baleset kovetkezteben nagyon fajt a derekam, eloszor kaptam ra gyogyeres kezelest (Tador, Arcoxia, Midolcalm) 6 napig, a fajdalom csak nem mult el, CT felvetelt kellett keszitessek, s most kapok injekciot Ketonalt, a tegnap reggel viszont pozitivat tesztetem, ezeknek a gyogyszerenek van karos hatasa a babara?2014. jún. 24. 14:03
11/13 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nincsen és nem is lesz, ilyenkor még nem vagy vele összeköttetésben, nem alakult ki a méhlepény szerepe, majd a 12. hét után. Nyugi!!
12/13 anonim válasza:
Kiderült azóta valami? Istenhegyi útra menj el a Dr. Hajdú Krisztinához!! Drukkolok- a természet csodákra képes, már sokszor bebizonyosodott!!
13/13 anonim válasza:
Én is nagyon szorítok, mit mondanak most az orvosok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!