Szerintetek terhes vagyok? Segtsetek! MIT TEGYEK? 16/L

Figyelt kérdés

június 7.-én együtt voltam egy fiúval. sajnos az érzelmek hevében nem vett fel gumit és 3 napot késett a menszim. nagyon félek. anyukámnak elmondtam, teljesen kiborult, ami érthető is, de hozzám sem szól. volt barnás foltozódásom két napja, de ma vérzek. lehet ez a menstruáció? tesztet még nem csináltam. NAGYON FÉLEK! édesapám, ha megtudja egy világ törik össze benne :(

néha érzek valamit a hasam alsó részében.. segítsetek, kérlek:((

2014. jún. 18. 10:37
1 2
 11/17 ivilicious ***** válasza:
56%
nem feltétlen. én 8-9 hetesen kezdtem émelyegni
2014. jún. 18. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
A hanyinger nem jelentkezik rogton. Bar ha verzel es az elso teszted is negativ lett, akkor nem valoszinu, h terhes vagy. Egyebkent a nogyogyaszati vizsgalattol ne felj, m nem fajdalmas. Nehol kicsit kellemetlen, meg gondolom igy elsore szokatlan lesz, de siman kibirhato.
2014. jún. 18. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Már csak ezért se élj szexuális életet,annyira buta vagy még!!

Hogy lenne aktus után 11 nappal tünet?A tesz is korai volt.

Aktus után minimum 2 hétnek el kell telni hogy tesztelhess

és mutasson is valamit.Tünet pedig majd csak 5.-6 hetesen kezd el jelentkezni vagy még később.

Előbb tanulj még egy kicsit erről,aztán szexelj!

2014. jún. 18. 13:34
 14/17 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek szóljak anyának és halasszuk el a második tesztet?
2014. jún. 18. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:

igen halaszd még egy kicsit.

21.én lesz 2 hete igaz?

22.én reggel csináld meg, addigra ki kéne mutatnia.

2014. jún. 18. 22:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, 21.en lesz masodik hete.. :/ rendben, koszonom!
2014. jún. 19. 10:31
 17/17 anonim ***** válasza:
38%

Na figyi! Kezdjük ott, hogy "EGY" fiúval nem szexelünk csak úgy, gumi nélkül! Eleve nem szexelünk "egy fiúval", csakis a párunkkal, főleg 16 évesen, majd ha még 30 évesen se lesz senkid, akkor szexelhetsz idegenekkel, bár akkor se jó dolog, nade mindegy is.

A nőgyógyászati vizsgálatot már akkor meg kellett volna csinálatnod, amikor szűz voltál, ez jellemző, szexelni tudok, de hogy egészségesek vagytok-e, arra magasról tesztek.

Nem lesz amúgy semmi baj, lefektet majd egy székre, és egy műszert dug majd fel, belevilágít, ujjával belenyúl, megkopogtatja a hasad, ultrahangot is vesz. Ír beutalót vérvételre, rákszűrésre, amit ne bliccelj el, évente meg kell ismételni, nehogy későn derüljön ki valami.

Terhes nem voltam még, úgyhogy nem tudom, hogy azt hogyan vizsgálja meg, de gondolom azt is túl lehet élni.

Azért ez pozitív hogy legalább utólag megbántad a dolgot, legközelebb majd nőként viselkedsz, nem tüzelő kancaként, aki képtelen uralkodni a vágyain.

2014. jún. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!