Szerintetek terhes vagyok? Segtsetek! MIT TEGYEK? 16/L
Figyelt kérdés
június 7.-én együtt voltam egy fiúval. sajnos az érzelmek hevében nem vett fel gumit és 3 napot késett a menszim. nagyon félek. anyukámnak elmondtam, teljesen kiborult, ami érthető is, de hozzám sem szól. volt barnás foltozódásom két napja, de ma vérzek. lehet ez a menstruáció? tesztet még nem csináltam. NAGYON FÉLEK! édesapám, ha megtudja egy világ törik össze benne :(
néha érzek valamit a hasam alsó részében.. segítsetek, kérlek:((
Nem vagy terhes. 3 nap késés még belefér, de amúgy te nem vagy fiatal a szexhez?
2014. jún. 18. 10:39
2/17 anonim válasza:
ha ma már vérzel akkor bízzunk benne, hogy az már menstruáció és nem lettél terhes... azért én a helyedben mindenképp vennék majd egy tesztet hogy teljesen kizárd... és remélhetőleg megtanultad, hogy máskor nálad is legyen mindig óvszer, hogy ne kelljen pánikolnod napokig :)
2014. jún. 18. 10:39
3/17 anonim válasza:
akkor miért nem csinálsz tesztet?
2014. jún. 18. 10:41
4/17 anonim válasza:
Mindenképpen vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj. kb 700 forint, rossmann, dm, müller itt is lehet kapni. Így nem kell kérni a gyógyszertárban, ha kellemetlen lenne.
2014. jún. 18. 10:54
5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat, anya most vett 2 tesztet, egyet megcsináltam, negatív lett. reggel megcsinálom a másikat is. :) de ettől függetlenül el kell menni nőgyógyászhoz, nemde?
2014. jún. 18. 11:00
6/17 ivilicious válasza:
Miért lenne fiatal? nem a koron múlik. Inkább az,hogy "egy fiúval" ,védekezés nélkül. én már sokkal hamarabb szexeltem, bár hozzáteszem, 5 éves kapcsolat volt.
Legközelebb vigyázz :) és azért menj el nőgyógyászhoz..én negatív teszttel vagyok a 26.hétben.
2014. jún. 18. 11:18
7/17 A kérdező kommentje:
ne kezdjük el most azt boncolgatni, hogy fiatal vagyok-e a szexhez. édesanyámtól kaptam/kapok elég fejmosást, most a segítségetekre, esetleg ebben a helyzetben tapasztaltabb emberek tanácsára lenne szükségem :) mint már említettem, a teszt amit csináltam negatív lett, reggel újat csinálok. mindenképpen elmegyek mostmár egy nőgyógyászhoz. abban tudnátok még segíteni, hogy mi történik ott? mert soha nem voltam még...
2014. jún. 18. 11:47
8/17 anonim válasza:
Szia! Ha komolyabb panaszod nincsen, akkor a nogyogyasz megvizsgalja a huvelyedet, esetleg kenetet vesz, ha meg rakszuresed sem volt. Ez kicsit kellemetlen, de nem fajdalmas. Az a lenyeg, h lazitsd el az izmaidat. Esetleg a csomok miatt megnezi a melleidet is. Nagyjabol ennyi. Ha egyeb panaszod is van, akkor nyilvan tovabbi vizsgalatot csinal.
2014. jún. 18. 11:51
9/17 anonim válasza:
Ha negatív, vérzel is nem vagy terhes, felesleges a másik tesztet is megcsinálni, de ha akarod akkor reggeli első vizeletből csináld meg. Legközelebb pedig óvatosan, megfontoltan ! Nőgyógyászhoz nem kell menned, hacsak nem akarsz fogamzásgátlót íratni, de ehhez anyukád is kell.
2014. jún. 18. 11:53
10/17 A kérdező kommentje:
anyával együtt mennénk nőgyógyászhoz, szóval ezzel nincs probléma. inkább a vizsgálattól félek..
Legközelebb mindenképpen jobban vigyázok, nem akarom átélni ennek a pár napnak a szörnyűségeit újra.. :S
egyébként, ha terhes lennék, akkor jelentkezett volna már kisebb hányinger vagy émelygés, nem? (aktus után 11 nappal vagyunk)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!