A következő terhességnél a vizsgálati lapra ráírják az előző abortuszt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 21:41
11/32 anonim válasza:
Te vagy az, aki abortusz után 3 héttel védekezés nélkül szexelt és terhes maradt és most meg akarja tartani a babát? Mert akkor értem az aggodalmad. Veszélyes és ciki is.
12/32 A kérdező kommentje:
Nem! Elég ciki lennen de nem.
2014. jún. 7. 22:05
13/32 anonim válasza:
Áruld már el akkor miért?Páros nem tudja hogy abortuszod volt?
14/32 A kérdező kommentje:
igen
2014. jún. 7. 22:20
15/32 anonim válasza:
akkor gondolom nem is tőle volt a baba.
16/32 anonim válasza:
Nem kell neki látni a kiskönyved.
Én pl. a súlyomra vagyok érzékeny, ami nagy hülyeség tudom, tekintve, hogy hosszú ideje együtt vagyunk, ismeri minden porcikám :)))
Én sose vallanám be, hogy kilóra pontosan mennyi vagyok, így a kiskönyvem se mutattam meg neki, tudta is, hogy amiatt, bár őszintén szólva, ez férfinek semmi érdekes nincs is ebben, így nem is akarta látni.
17/32 Vilcsianyuja válasza:
Ha van fogadott dokid, őszintén mondd el neki, hogy neked ilyen problémád van, és a terhesség során járhat-e bármi gonddal, ha nem íratod be a kiskönyvedbe.
18/32 anonim válasza:
Nem írja ra, ha nem akarod, de eltitkolni nem szabad, mert abortusz utani terhessegnel veszélyeztetett terhesnek számítasz.
19/32 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de tőlem még a kórházi betegfelvételnél is rákérdeztek a szülés napján, akkor meg ugye ott állt mellettem a párom. Nem a kiskönyvemből nézték az adatokat, hanem tőlem kérdeztek mindent.
20/32 anonim válasza:
Nekem egy korábbi spontán vetélés szerepelt a kiskönyvben, de leletre sose írta rá senki, meg nem is kérdezte senki, nyilván párom tudta, mert már az is tervezett terhesség volt, orvosnak mondtam természetesen mikor kérdezte, de ha belegondolok párom sose nézte meg a kiskönyvem. Mindazonáltal ez vele jár, ha bevállaltad az abortuszt, azzal bevállaltad a következményeit is. Ha a pároddal ezt nem tudod megbeszélni az elég gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!