Mennyire fáj a méhszáj tágítása aabortusz esetén?
Helló mindenki, és kedves kérdező!
Látom még itt a kérdésed, akkor még lehet rá válaszolni...gondolom!
Nekem nem volt abortuszom, de nem is ezzel kapcsolatban válaszolnék...látom a végén más sem.
Az az igazság hogy teljes mértékben megértelek DE... most olyanokat írtál le amit mi nem tudtunk, azt hogy kit nevelsz, mi volt a múltadban...stb .
Tényleg egy utolsó szemétnek állítottad be a párodat...érthető is.... na nem ez a lényeg.
Fájó volt neked azt olvasni, hogy más szerint is az...és hát lássuk be mégis csak vele élsz együtt, szereted. De azért mert segíteni akartak ÉS elérni azt hogy ne ölj meg egy kicsinyke életet azért mert sz"r az anyagi helyzet és a világ. Szóval a válaszadókat is teljes mértékben megértem. Én soha semmilyen körülmények között nem mennék abortuszra....egyszerűen nem, persze kivétel ha nagyon beteg lenne. De szerintem az abortusz ugyanolyan barbárság mint az emberölés. Ne haragudj ez van, ez a véleményem. Egy ici pici baba annyi szeretetet és boldogságot hoz a családnak hogy elsem hiszed. És az hogy nem tudnátok megvenni neki a pelust...később a ruhákat...nem igaz, Persze hogy ha nem nike, meg puma ruhákat meg Libero pelenkát akarsz neki venni ;) Én 18 évesen szültem a lányomat, se munka se ház se CSALÁD, de megoldottuk, most 21 vagyok, és 38 hetes terhes, van munka, van ház! Meg lehet oldani!! Kívánom neked a legjobbakat az életben, és nagyra becsüllek amiért felvállalod azt hogyan döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!