Mennyire fáj a méhszáj tágítása aabortusz esetén?
Bennem az a kérdés merült fel, olvasva az előző kérdésed, hogy hogyan tudod párodnak nevezni ezt az önző, diktátoroskodó pasit? Tényleg miatt nem dolgozol már hónapok óta?
Abból a szempontból jobb hogy nem születik meg ez a baba, hogy legalább ő nem lesz kitéve a "párod" hülyeségeinek. De ha el tudnál költözni tőle, és lenne pénzed egyedül felnevelni, akkor nem muszáj megtenned.
Vannak még pasik a Földön, ha család alapításon gondolkozol, akkor válassz egy jobbat.
Felelősségtudatból jött ide a második válaszadó, 4-es. Nem bántásból.
Az abortuszát megbánó anyukára hallgatnék a helyedben, kérdező, én is.
Nekem nem volt, mert én szültem, de ahogyan hallom, a testi fájdalom messze eltörpül a lelkiek mögött.
Az én szememben nincs az a férfi, akinek a kedvéért azt tenném a gyerekemmel, amibe most téged akarnak belekényszeríteni. Az a faramuci helyzet áll elő így, hogy aki szeretne, azt el fogod dobni, aki meg nem, amellett kitartasz.
Szerintem se menj el, csak ha tényleg saját meggyőződésből tennéd, biztos van más megoldás, átmenetileg anyaotthon, szülők segítsége, stb. Kényszerből nem tenném meg.
A kérdésre válaszolva: a laminália (kis fámrudacska) felhelyezése kellemetlen, kicsit fájdalmas, de nem vészes. Ha még nem szültél, akkor van ahol tablettát használnak, az egyáltalán nem fáj. A tágulás nekem egyáltalán nem fájt, de ez is egyéni, de azt hallottam nem vészes.
Remélem, rendeződnek a dolgaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!