Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Azert lettem kitaszitott mert...

Azert lettem kitaszitott mert nem mentem el abortuszra?

Figyelt kérdés
Nem terveztuk a babat, sem o sem en, de teherbe estem, es erre o azt mondta nem most szeretne, majd ket harom ev mulva...egy evvel ezelott ugyanezen indokok miatt volt egy ab-om...most keptelen voltam ujra megtenni...es ezert lettem egy halatlan ember aki csak magara gondol es nem arra hogy o meg nem akarta.... en ezt keptelen vagyok feldolgozni...

2014. máj. 27. 21:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%

Van segítséged? Mármint a párodon kívül? Szívesen írok családsegítős címeket, vagy lehet,hogy tudunk valamiben direkt segíteni is.

Én megértelek, hogy még egyszer nem akarsz abortuszt. És amiatt sem hibáztatlak, hogy akkor elvetetted. Nyilván nem tudtál ellenállni a zsarolásnak. Most viszont már tudtad, mit is jelent az, önként eldobni a babát.

Akár priviben is írj, hátha tudunk valahogy segíteni.

A pasast pedig elhagynám, viszont beadnám az apasági támogatás iránti kérelmet, az tuti.

2014. máj. 28. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Hogy a pi..ába lehet kétszer véletlenül teherbe esni?

Nem abortuszra kell rohangálni hanem megfelelően védekezni akár duplán is.

2014. máj. 28. 10:43
 13/15 ivilicious ***** válasza:
100%
Mi is beszéltük, hogy 3-4 év múlva, persze ő már szeretett volna, csak nekem egyetem stb..most még is 23 hetes vagyok, és ő volt legjobban mellette,hogy megtartsuk, eszébe sem jutott, hogy abortusz legyen (bevallom, nekem mikor megtudtam, átfutott).
2014. máj. 28. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
33%
Egyetértek a 12- es válaszolóval. Kétszer terveztünk babát, kétszer gyorsan teherbe estem, se előtte, sem utána nem lettem terhes. Hogy miért? Azért, mert védekeztem, és nem azért, mert szerencsém volt.
2014. máj. 30. 16:52
 15/15 anonim válasza:
0%

Szüld meg a babát. :)

Ne érdekeljen, hogy mit mondd a ,,párod" . Ha nem akar gyereket, ne akarjon. De a baba a tiéd. Benned növekszik. Bár még csak embrió, és alig nagyobb egy barackmagnál, attól még a tiéd. Jó, egszer elvetetted, de az elég volt.

Ha most, egyévvel később sem akarja, akkor az jelent valamit. :)

Nem kell feltétlenül elhagyni... Csak, beszéljétek meg. Ha meg nme megy, vissza a szülőkhöz. :)

2014. jún. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!