Terhesség megszakítás után mennyi időnek kell eltelnie, hogy újra szexuális életet éljek?
Figyelt kérdés
Mielőtt még bárki is elítélne,abszolút nincs erre szükségem,nagyon megviseltek a történtek,családi problémák miatt volt az egész,úgy mond nem is az én döntésem volt.Mind ezek után eszem ágában sincs nemi életet élni egy jó ideig,csak az orvosom azt mondta h miután meg áll a vérzés bármikor el lehet kezdeni,és mivel sok helyen azt olvastam,hogy 6 hétig kell várni...kíváncsi vagyok a véleményetekre...ezek szerint az orvos nincs teljesen tisztába a dolgokkal?Esetleg nem megbízható?(ahogy más tanács adásban sem)#Terhességnmegszakítás
2014. máj. 1. 00:21
1/8 anonim válasza:
Nekem nem volt még szerencsére, de én is úgy tudom, hogy 6 hét a szexmentesség abortusz után. Sajnálom a babádat :(
2/8 Vilcsianyuja válasza:
Nekem missed Ab-m volt, gyakorlatilag ugyanaz a műtét, és az első normális menzeszt kellett megvárnunk. 3 héttel műtét után jött meg. Nem volt semmi gond.
3/8 anonim válasza:
Mutet utan 6,hettel jon meg az elso menstruacio,es utana lehet hazaseletet elni.
ha lazas vagy korhaz,ha verzel korhaz.
ne kadban furodj hanem tusolj,es ne emell nehezek par hetig!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!Azt hiszem legközelebb ha vmi probléma akad,jobb lenne másik orvoshoz fordulnom
2014. máj. 1. 08:21
5/8 anonim válasza:
Hat hetet várni kell mindenképpen, mintha szültél volna.
6/8 anonim válasza:
Az orvosra hallgass o tudja
Modern felfogas es eloiras szerint ha mar nem verzel megengedett a dolog ez alt 2/3 het.
7/8 anonim válasza:
Nekem a papírra azt írták, hogy ülőfürdő és házasélet 2 hétig tilos. Meg az orvos is ezt mondta, tehát nincs gond a te dokiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!