Egy szőke liba kérdése:
Egy gyerek elvetetése hogy zajlik? 6 hetes vagyok. Ki kaparnak vagy hogy csinálják? Érezni fogom?
Figyelt kérdés
Még csak most mentem el dolgozni elöször és nem merem be válalni2014. febr. 10. 15:38
1/45 anonim válasza:
Ezt biztos hogy itt akartad megkerdezni? Kapsz majd hideget meleget az ösanyuktol.Na meg jön majd, hogy nezd meg a Nema Sikolyt.
2/45 anonim válasza:
Elaltatnak, a gyereket lefejezik, feldarabolják és kiszivják a méhed tartalmát. Nem fogod érezni, csak a gyerekednek lesz túl fájdalmas.
Találó a neved :)
3/45 anonim válasza:
2. Mostanaban ez az uj divat? Mert szerintem ez sem olyan elrettentö.
4/45 anonim válasza:
Hat szerintem szivatni vogjak altalaban ilyen korai terhesseget nem kaparnak legalabb is nalunk! Azt nem tudom hogy erezni fogode mert nekem nem volt es remelem nem is lesz! de hallottam mar azt is hogy faj es azt is hogy nem erezte.
5/45 anonim válasza:
Ha még nem szültél, akkor kapsz méjszájtágítót előtte, ami fájdalmas. Rá kb. fél nappal jön a műtét.
Amúgy a felhasználónevedből kiindulva szerintem kamu, provokatív a kérdés.
6/45 anonim válasza:
Es mi van ha utana tobbe nem lehet sokat hallottam hogy megbanta es nem tuggya mar visszacsinalni! De a te dontesed ha nem tudnad megadni neki amit kene akkor jol dontesz de kulonben nem eri meg! es erezni biztos hogy fogod en nem birnam elviselni!
7/45 anonim válasza:
A méhszájadat mesterségesen fel kell tágítani, hogy a vákuumcső beférjen és meg tudja ölni a babát benned. A tágítás fájhat, a gyerek kálváriája alatt te aludni fogsz.
Szerintem ne a testi fájdalomtól félj.
Biztos, hogy nincs visszaút?
8/45 anonim válasza:
Bemész a kórházba a megadott időpontra, felteszik a tágítót az nagyon fáj, majd másnap műtenek. Ha altatásban kérted úgy, ha helyi érzéstelenítésben, úgy. Ez már nem fáj fizikálisan.
9/45 A kérdező kommentje:
Nincs sajna vissza út.Munka nélkülin voltam eddig is 22800ft-ból éltem most egy 2 hete kezdtem el dolgozni igy is ismerösnél tudtam meg szálni.Amúgy vácon fogják csinálni oda tartozok.Leg szivesebben nem vetetném el ha márt saját albérletbe vagy bármi.Nem tudnám meg venni azokat a dolgokat amik kellenek neki,most ott hagynám a munka hejem nem volna miből el tartani
2014. febr. 10. 16:21
10/45 anonim válasza:
Add örökbe! Hadd éljen szegény, nem ő tehet az anyagi helyzetedről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!