Abortuszhoz szükséges fogadott orvos, vagy az éppen ügyeletben lévő nógyőgyász is elvégzi a beavatkozást? Továbbá. (Folyt. Lent)
Figyelt kérdés
...Vérvételre, ekg-ra mikor kell majd menni? Közvetlenül a beavatkozás előtti napon, vagy akár több nappal előtte? (Mert általában a vérképnek frissnek kell lennie.) Előreszaladtam kicsit, mert nőgyógyászhoz még csak holnap megyek, a procedúra többi részét ismerem (olvastam neten..., mielőtt valaki azt hinné, hogy ilyen tapasztalt vagyok), csak a vérvétel+ekg témában van képzavar.)2013. nov. 21. 17:19
11/13 anonim válasza:
jobban jársz ha fogadott orvos végzi el a beavatkozást és ő minden további infót el is mond. nekem pl. csak vérvételre kellett mennem de így is másfél hét volt mire oda kerültem, hogy műtöttek.
annyiban igazuk van a válaszolóknak, hogy sajnos ma magyarországon annak ellenére, hogy engedélyezett a terhesség megszakítása a 12. hétig, mégis társadalmilag sok esetben nem elfogadott. tehát számíts arra hogy kedvesek nem sokan lesznek veled a kórházban....
jól tetted, hogy utána olvastál a neten és hogy kérdeztél, fontos hogy tisztában legyél azzal mi fog történni veled. esetleg a művi megszakítás után beszélj az orvosoddal kiegészítő fogamzásgátlásról.
erőt és kitartást kívánok neked!
12/13 anonim válasza:
Nekem fogadott doki csinálta, éjszakás volt hazament és visszajött, hogy megműtsön. Itt EKG-ra nem kell menni, vérvétel több nappal előtte volt. Kitartás!
13/13 anonim válasza:
Válaszd az életet! A gyermek,aki a méhedben várja a szeretetet tőled,az édesanyjától,biztosan az életet választaná. Te választhatod a mosolyát a szomorú emléke helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!