Sajnos abortuszra kell mennem. A Sote 1-re szeretnék menni. De ott hova kell mennem? A várandós ambulanciára, vagy a nőgyógyászatra?
Kedves 11-es, én nem kutakodtam a pénzében. És nem mondtam neki se azt, hogy abortáltasson, se azt, hogy szüljön. Olvasd vissza nyugodtan. Lehet, hogy vannak lehetőségek, amikről nem is tud. Írta is, hogy nem járt még a helyhatóságnál. Miért baj, ha azt ajánlom neki, hogy keresse fel őket? Miért bánt ez téged?
Elhiszem, hogy tapasztalatból beszélsz, de az ő gyereke egyelőre még él. És azt mondta, hogy töri a fejét, hogyan tudná felnevelni a gyermekét. Érted? Töri a fejét... Engedd meg, hogy visszakérdezzek: ti miért törődtök bele ilyen könnyen abba, hogy egy másik nő is elveteti a gyerekét? Attól senki abortuszba belehalt magzata nem támad fel, hogy a másét nem félti ugyanettől! Miért az a bűn, ha valaki halkan súg olyat, ami esetleg megoldás lehet, és miért az az erény, ha valaki önként ad receptet arra, hol, mikor, miért történjen egy újabb abortusz?!?!
Látom, nem értettél meg. Ő maga írta, hogy keresi a lehetőségét, miként nevelhetné fel.
Te egyébként ismered a hátterét? Az indíttatását? Ebből a pár sorból minden információd adott?
Ezerszer inkább kampányolok egy baba élete, mint a halála mellett. Ráadásul nem is kampányoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!