Ti megtartanátok?
Figyelt kérdés
Már van egy gyerekünk, aki másfél éves. Eléggé megviselte a kapcsolatunkat a gyerekvállalás. Sokáig depressziós voltam, és szerintem soha nem leszek már a régi. A férjemmel is más lett a kapcsolatunk. Pl. a gyerek előtt soha nem veszekedtünk, az elmúlt egy évben pedig elég sokat. Szeretjük egymást és a gyerekünket is, de minden sokkal nehezebb most. Szóval, így vállalnátok a helyemben egy újabb terhességet?2013. júl. 9. 13:09
11/21 anonim válasza:
ja és ne felejtsd el! Egy jó kapcsolatot is "megráz" egy gyerek érkezése... Hát még egy rosszat! Azt pillák alatt romokba dönti! És hamar 2 gyerekes egyedülálló anya leszel..
12/21 anonim válasza:
Védekeznék, de ha becsúszna, várnám őt is. Nem mindenki teherbírása egyforma, de ha szeretitek egymást, könnyebb átlendülni az akadályokon. Az én tapasztalatom az, hogy az első év a legnehezebb egy gyerkőccel, utána minden sokkal könnyebb. És két gyerek dupla teher, de dupla öröm is.
13/21 anonim válasza:
Ilyen esetben nem szavaznék egy újabb terhesség kihordására, túl kockázatos, hogy a végén a kapcsolat szétesik 1-2 év alatt, és és mindenki sérül...
14/21 anonim válasza:
Én elsősorban a férjemmel beszélném ezt meg, hogy ő hogyan látja a kapcsolatotokat és hogy ebbe beleférne-e még egy baba.
15/21 anonim válasza:
Ha már összejött, megtartanám. Jobban felkészülnék a babavárásra, hogy ne viselje meg annyira a férjemmel a kapcsolatunkat.
Viszont ha még nem vagy terhes, akkor nem terveznék most újabb babát, talán később.
16/21 anonim válasza:
Ha akarod vállald ha nem akkor ne. Eléggé felnőtt vagy már ahhoz hogy el tudd dönteni. Ne haragudj de nekem ez a véleményem.
17/21 anonim válasza:
Én is így érzem. Az első 3 hónap számomra pokol volt, alig emlékszem valamire belőle. Kicsináltam mindenkit, totál depis voltam, a fiamat anyatigrisként elláttam. 1 éves korában vissza akartam menni dolgozni, sírva hívtam hetekig anyukámat, menjen gyesre és elmegyek dolgozni.A következő 3 hónap jobb volt. Aztán még jobb. 1 éves a fiam. Most rendeződik a kapcsolatunk, de sokszor még nehezen viselem a jelenlegi helyzetet, bezárva érzem magam és a többi kismamával sincs más téma....pedig ha valakivel beszélgetek végre, akkor nem a gyerkőcről szeretnék....a kapcsolatunk is romokban volt, mi sem veszekedtünk előtte soha. Én sem vállalnék több babát. Ezt meg is beszéltük. Nyitva hagytuk a kérdést, a férjem szeretne, de én szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz tesó. Bízom benne, hogy van van olyan erős a kapcsolatunk, hogy elfogadja. Tehát MINDENT megteszek, hogy ne essek teherbe. Te is inkább ezt tedd, ne az abortuszon gondolkodj.
18/21 anonim válasza:
Ha már útban van, akkor ne öld meg. Hátha éppen ő a gyógyír, és a Gondviselés küldte nektek.
19/21 anonim válasza:
Kérdező, végülis bármi elképzelhető, bár az igazat megvallva én még soha nem is hallottam olyanról, hogy egy válságba került kapcsolatot egy terhesség és szülés hozott volna rendbe - hacsak nem a gyermektelenség volt a válság oka. Ami meg ugye a Ti esetetekre nem áll...
20/21 anonim válasza:
Árulja már el valaki, ha leírom a saját történetemet, azt miért kell lepontozni.....szánalmas, de komolyan, miért baj, ha az ember a védekezésre hívja fel a figyelmet és nem az abortusz lehetőségére. Na az meg pláne az ÉN döntésem, hogy nem szeretnék több babát. Boldoguk vagyunk a kisfiammal, és ŐT nem tenném ki még egy hasonló krízisnek, ha tesó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!