Miért mennek a nők abortuszra a férjük, barátjuk miatt? Miért érzem úgy hogy tulságosan a férfiaktól függ némelyikük, és hogy ez a döntés már nem is a nőké?
Hát akkor ne hidd el. Úgy sem tudhatod biztosra.
Az én véleményem meg az, hogy azt lehet átverni, aki hagyja magát.
Ha mindig kotont húz, nem lesz terhes a csaj. Ennyi. Megtehette volna, nem tette meg. A csajra bízta a védekezést. Tehát ki volt a balek?
Ez kb. olyan szintű dolog, mintha megszakítással szexelnék, mert a barátom azt mondaná, hogy biztosan időben kiveszi. Aztán hopp, mégis belém menne, én meg terhes maradnék. Aztán őt szidnám, hogy biztos direkt volt, meg nem ezt ígérte blabla.
Közben nyilván legalább annyira az én hibám is lenne, hiszen mi a francét engedtem, hogy gumi/tabi nélkül szexeljünk?
Egy gyerek összehozásához két ember kell. Szóval felesleges a másikat hibáztatni.
Anno a régmúltban engem is sikerült megszívatni ilyesmivel... na azóta megtanultam a titkot, a dolog első sorban a jó párválasztás kérdése... egyszerűen messziről el kell kerülni az "anyatigris-típusú" nőket, azokat, akiknél az ösztön felülírhatja a józan eszet - kb ennyi.
Minden más inkább csak porhintés, mert ugye akármilyen módon védekeznek, annak mindig van hibaszázaléka, tökéletes fogamzásgátló eszköz momentán NINCS. Tehát a megoldás nem abban van, hogy most gumi vagy tabletta vagy végül már tönkretesszük az egész szexet a módszerek halmozásával és a hozzá kapcsolódó költségekkel, hanem a jó párválasztás. Áll ez férfira is meg nőre is egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!