Erről mi a véleményed?
Kérdező, pont az abortusz lehetőségét mérlegelőknek nem szabad mutogatni... mindamellett itt nem zavar, nem egy ilyen helyzetű nő konkrét kérdésébe van benyomatva...
Persze, nőgyógyászaton, és azért mert EÜ-ben is dolgoztam.
(mondjuk magzat az volt a gimis biológia-szertárunkban is, nagyobb, olyan 4. hónap körüli, valszeg spontán abortuszból származó, mert nem volt rajta semmiféle külsérelmi nyom... ott úszkált egy 2,5 dl-es üveg formalinban, szerintem évtizedek óta...)
Az a véleményem hogy mindenki a saját dolgával foglalkozzon...
Nem kell másokra ilyen videókkal nyomást gyakorolni, mert későbbiekben nem neked kell eltartani a gyerekét (etetni, ruházni)
Nyílván rossz dolog az abortusz, de még mindíg jobb mint nyakra-főre szülni a gyerekeket a nyomorba. Persze most jön a védekezni kell rész, de elmondanám hogy sokan fogamzásgátló, vagy spirál mellett lesznek terhesek. (egyébként nem néztem meg a videót)
Aki abortuszra készül az ne mondja magát terhesnek...
Kérdező aki ab-ra megy az pont terhes,nekik nagybetűvel TEHER.A többiek meg inkább várandósok.Amúgy én néztem rengeteg videót,kiváncsi voltam mi fog történni amíg alszom,azóta se bántam meg,bár én sokáig orvosira készültem,halál nyugalommal nézek végig felnőtt ember boncolós videókat és bármilyen cenzúra nélküli baleseti képeket,roncsolódott emberi testeket.
Tudom,hogy jól döntöttem,nincs jogom tökrevágni a szüleim életét,márpedig a terhesség miatti pénzkieséssel kb. belelöktem volna őket egy szakadékba,olyan munkakörben dolgozom ahonnan azonnal táppénzre kell menni,ha valaki babázni akar.Azóta rendeződőtt az életünk,de ennek ellenére nem bántam meg,akkor ott az volt a helyes döntés.
Nyugodtan lepontozhattok! De en akkor is leirom mit gondolok errol az egeszrol.
Nem varom el senkitol, hogy egy velemenyen legyen velem, en csak leirom, hogy mit gondolok. Nem muszaly egyetertenetek velem, de engem nem egy ilyen video gyozott meg sem semmi mas. En a videot felreteve soha de soha nem tennem ezt a sajat gyerekemmel amely az en verem. Egyszeruen nincs jogom megtiltani tole az eletet, amelyet ugyaugy mint en vagy mas Istentol kapott. Egy artatlan lelek nem ezt erdemli! Te mit ereznel ha veled tennek ugyan ezt? Ha meg egy kis eselyt sem adnanak neked az elethez? Erdemes elgondolkodni egy kicsit!
Megegyszer en nem kioktatni akarok senkit! Ez az en velemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!