Nem gyanús ha valakinek már a 3. abortusza lesz gyógyszer mellett?
Egy ismerős anyukáról van szó. Most lesz a 3.abortusza,3 gyerek mellett. Mielőtt valaki megszól,tudom hogy semmi közöm hozzá,de nekem fura hogy ha szedi a gyógyszert akkor hogy lehet hogy 3x is teherbe esik mellette?! Mert ha 1x "becsúszik" azt még elhiszem!
Szerintem csak ezzel védi magát,és nem is szed gyógyszert!
Az egésznek semmi értelme! Ha már azt elmondja nekem,hogy a 3.abortusza lesz,akkor azt is elmondaná hogy van valami betegsége ami miatt gyógyszer mellett is terhes lesz! Nem??? Ha meg tényleg nem jó a gyógyszer miért nem vált másikra? Vagy gumi spirál...akármi! Nem is találkozunk csak a játszótéren.
És nem én kérdezek rá hogy "terhes vagy,abortuszod lesz"? Én honnan tudnám? Ki kérdez ilyeneket???
Akinek meg tényleg baja van,az próbál megoldást keresni,nem abortuszra jár,és nem úgy mondja mintha csak a boltba menne!
"Szerintem csak ezzel védi magát,és nem is szed gyógyszert!" - kedves kérdező, miért kellene bárkivel szemben védenie magát, amikor ezzel kapcsolatban max a párjának van releváns véleményezési joga, vele meg nyilván megbeszéli...
Másfelől "ha már", akkor abszolút megeshet a dolog, és a nőgyógyásza alkalmatlanságát veti fel, hogy nem az ő hormonális alkatának megfelelő fogamzásgátlót rendeli számára... ha mindenáron bele akarsz folyni, és tanácsot akarsz adni, akkor javasold, hogy keressen egy másik nőgyógyászt...
Kedves utolsó! Nem akarok belefolyni,és még egyszer leírom soha nem én kérdezem!!! Mindig ő mesél nekem!!!
Érted??? De inkább hagyjuk is,mert megint csak ki vannak forgatva a szavaim!
Még annyi hogy a férje is.....lehet,ha szó nélkül hagyja a 3.abortuszt,és még ki tudja hány lesz?
Kedves kérdező, ugye az a nagy kérdés, hogy ÍTÉLKEZNI akarsz, vagy SEGÍTENI. Az pl. egy komoly segítség lenne szerintem, ha javasolnád (amint írtam is), hogy keressen egy másik nőgyógyászt, aki megvizsgáltatja az ő hormonszintjeit, és az alapján rendel gyógyszert, nem ex has...
Viszont az, hogy te elmondod a szomszédasszonyt vagy a férjét "..."-nak (idéztelek), az nem visz sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!