Abortusz helyett gondolkodsz esetleg az örökbeadáson?
Kérdező, és arra nem gondoltál hogy elfoglalhatnád magad valami mással is, mint a gyereken való kattogás?
Például kezdetnek keress egy JÓ pszichiátert, mert egészen beteges, hogy már idegeneket zaklatsz privátban, adják esetleg neked az amúgy nemkívánt újszülöttjüket.
Mentálisan nagyon nem vagy jól - szóval nem is csodálom, miért nem adnak neked gyereket.
Nem tenném.
1: Mindenki látni fogja, hogy terhes vagy és utána számon kér, hol a baba. Utána el fognak izolálni és megvetni, amiért "feladtad a gyereked".
2: A szülés és terhessék elég komoly fizikai terhelésnek tesz ki, rengeteg akár életen át tartó szövődménnyel, komplikáció lehetőségekkel.
3: Utána partnert találni se lehet egyszerű, ha meg kapcsolatban hordod ki a gyereket és adod örökbe, akkor valószínű annak a kapcsolatnak ott vége is.
4: Örökbeadással se tudod garantálni, hogy "jó családba" kerül a baba.
Én ugyan szeretem a gyerekeket és már megtehetem, hogy megtartom ha baleset lenne, de korábban biztos az abortuszt választottam volna, amíg nem voltam ilyen élethelyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!