Van itt olyan akinek missed ab után pont 28. Napra voltak tünetei de nem jött meg a havi?
Kórházi missed ab után 28.napon a szokásos első napi görcs gyengeség, tompa agy. 29.napon az aluszékonyság, édességvágy. Görcs. Mint eddig mindig a második mensi napon. 30.napon fáradtsag.
31. Nap a szokásos már semmi tünet. Vagyis végig ment rajtam pont úgy, mint ahogy mindig csak nem vérzek. Annyi hogy 28. Napon pici barna maszat. 30. Napon kicsivel nagyobb barna maszat.
Ma 31. Nap enyhe görcs reggel és ennyi. Most akkor még várjam vagy ez most így zajlott le? Volt valaki így? Tudom hogy 4-6 hét lehet a következő mensi missed ab után, csak hogy ennyire tipikusan hoztam a mensi tüneteket fogalmam sincs hogy állok.
Nekem a 28.napon jött a szokásos mindjártmegjön görcs.
29.napon hányinger a reggeli kávétól. Na ez nagyon fura volt, mert kávéfüggő vagyok kb.
30.napon teszteltem, erős pozitív lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!