Van itt olyan akinek volt missed ab után 1 héttel menstruáció szerű görcse?
08.05 én volt kórházi eltávolítással missed ab om. Utána volt mensi szerű görcs de elmúlt. Vérzés az rózsaszínes 1-2 pötty van naponta
Tegnap (08.13) délután volt enyhe menstruációs görcsöm. Kb fél óra alatt elmúlt. Ma kicsit nagyobb volt bár mensikor jobban görcsölök és kb 2-2,5 órája tart.
Ez normális?
Vérzés továbbra is barnás rózsaszínes pötty.
Hétfőn megyek kontrollra akkor rákérdezek csak megnyugtatásként szeretném tudni hogy másnap is volt e ilyen?
Lehet a melegtől? Vagy érik az újabb petesejt?
Nekem ab után 2-3 napra volt elég erős görcs,nem szó szerint folyamatosan de vissza visszatérő, mivel nem múlt el másnapra sem és harmadnapra sem bementem a kórházba.Uh-n megnézték majd közölték hogy nem tisztultam ki teljesen így feküdjek be megismétlik a műtétet.
Szóval egy hét alatt 2x "műtöttek"
Nem szültem még és azt mondták hamar összezáródtam oda lent így nem tudott kitisztulni....ja végülis nekem ezt tudnom kellett volna, én tehetek erről!?
Így is nagyon megterhelő volt lelkileg ez egész nem még újra átesni rajta. Reméljük neked nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!