Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz utan meddig tartott...

Abortusz utan meddig tartott a vérzésetek?

Figyelt kérdés

Abortusz utan meddig tartott a vérzésetek?

7 napja volt abortuszom. Meddig fogok vérezni?

aug. 7. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem abortusz, hanem missed ab. Ugyan az a műtét.

Kerek 1 hétig véreztem.

aug. 7. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
2 nap
aug. 7. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Huha akkor lehet nálam van valami baj? Még ma is elég sok vérzésem van és még picit görcsölök is.

Majdnem 12 hetes voltam lehet hogy ezért? 1 hét múlva kell mennem ellenőrzésre remélem nincs semmi baj.

aug. 8. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig volt vérzésem. De az a vérzés, ami a lelkemben folyik, még mindig fáj, bár sok éve történt az abortusz. Szóval nem a testi, hanem a lelki seb a mélyebb és nehezebben gyógyuló. Most még nem érzed ezt a belső fájdalmat, de előbb-utóbb előjön nálad is és tarthat akár mindhalálig (Mármint a te halálodig és az ezután szülteő gyermekeid lelki sérülésével is folytatódik.)
aug. 8. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!