Szerintem nem. Nekem spontàn ment el 11 hetesen a babàm. Ahogy kijött, szjnte megszűnt a fàjdalom. Lehet, hogy gyulladàsod van, benne hagytak valamit a mèhedben vagy sérülést okoztak. Visszamennék a kórhàzba, de legalàbbis felhívnàm őket.
aug. 4. 10:53
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális.
aug. 4. 11:02
3/13 A kérdező kommentje:
Most nagyon megijedtem😥
Akkor holnap felhivom az orvost és kérek időpontot egy vizsgálatra.
aug. 4. 11:02
4/13 anonim válasza:
És ha bemész az ügyeletre? Nem biztos, hogy várnék vele holnapig, ha olyan erős a fájdalom, hogy te is úgy érzed, nem normális, és kérdést írtál ki róla. Jobb felni, mint megijedni.
aug. 4. 11:06
5/13 anonim válasza:
Nagy terhesség abortálásánál nagyobb a szövődmény és komplikációk kockázata
aug. 4. 11:28
6/13 anonim válasza:
Első vagyok, ne vàrj holnapig szerintem.
aug. 4. 11:41
7/13 anonim válasza:
Egy mèhgyulladàstól, ha időben kezelik, nem lesz meddő. Ha az orvos hibàzott, és okozott sèrülèst, akkor sem a kèrdező hibàja! Egyàltalàn nem mindenki szeretne gyereket. XXI szàzadban nem ítèlkezni kène, hanem segíteni, tàmogatni. Bezzeg, ha megszülnè a semmire, akkor azèrt fröcsögnèl, előző vàlaszoló.
Kèrdező, menj minèl előbb orvoshoz. A kemèny has az ,,akut has" tünetegyüttes része lehet
aug. 4. 11:52
8/13 anonim válasza:
Menj be a sürgősségire szerintem.
aug. 4. 13:48
9/13 anonim válasza:
7es a méhgyulladás nagy százalékában okoz Asherman szindrómát amitől viszont meddő lesz.
És nagyon szívesen támogatom, elmagyarázom a különböző védekezési módokat.
aug. 4. 13:50
10/13 A kérdező kommentje:
Hívtam a nogyogyaszati srgősségi osztályt azt mondták felesleges be mennem mivel ez volt az első terhessegem így normális eza a méh fajdalom vagyis a méhizomzat húzódik össze. De ha holnapig nem múlik megyek a szakrendelobe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!