Abortusz méh fajdalom?

Figyelt kérdés

2 nap telt az abortusz óta.

Azóta is nagyon faj a méhem, kés szúrás szerű fájdalmat érzek.

Ez normális?

11 hetes terhes voltam.

És nagyon kemény a hasam alja is.

aug. 4. 10:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem. Nekem spontàn ment el 11 hetesen a babàm. Ahogy kijött, szjnte megszűnt a fàjdalom. Lehet, hogy gyulladàsod van, benne hagytak valamit a mèhedben vagy sérülést okoztak. Visszamennék a kórhàzba, de legalàbbis felhívnàm őket.
aug. 4. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem normális.
aug. 4. 11:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Most nagyon megijedtem😥

Akkor holnap felhivom az orvost és kérek időpontot egy vizsgálatra.

aug. 4. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
És ha bemész az ügyeletre? Nem biztos, hogy várnék vele holnapig, ha olyan erős a fájdalom, hogy te is úgy érzed, nem normális, és kérdést írtál ki róla. Jobb felni, mint megijedni.
aug. 4. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Nagy terhesség abortálásánál nagyobb a szövődmény és komplikációk kockázata
aug. 4. 11:28
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Első vagyok, ne vàrj holnapig szerintem.
aug. 4. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Egy mèhgyulladàstól, ha időben kezelik, nem lesz meddő. Ha az orvos hibàzott, és okozott sèrülèst, akkor sem a kèrdező hibàja! Egyàltalàn nem mindenki szeretne gyereket. XXI szàzadban nem ítèlkezni kène, hanem segíteni, tàmogatni. Bezzeg, ha megszülnè a semmire, akkor azèrt fröcsögnèl, előző vàlaszoló.

Kèrdező, menj minèl előbb orvoshoz. A kemèny has az ,,akut has" tünetegyüttes része lehet

aug. 4. 11:52
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Menj be a sürgősségire szerintem.
aug. 4. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

7es a méhgyulladás nagy százalékában okoz Asherman szindrómát amitől viszont meddő lesz.

És nagyon szívesen támogatom, elmagyarázom a különböző védekezési módokat.

aug. 4. 13:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Hívtam a nogyogyaszati srgősségi osztályt azt mondták felesleges be mennem mivel ez volt az első terhessegem így normális eza a méh fajdalom vagyis a méhizomzat húzódik össze. De ha holnapig nem múlik megyek a szakrendelobe.
aug. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!