Megszakítsuk vagy vállaljuk be ?
Először is nézze már meg a nő azt a levelet, hogy elbocsátás-e. Miért kell találgatni?
Ha két felnőtt ember, akik 31 és 25 évesek, tehát nem kisgyerekek, normális munkával és fizetéssel nem tudnak megélni, akkor ott nagy baj van. Nem a munkával, nem a pénzzel, hanem a fejükben.
Ami nagyon negatív, hogy nem élnek együtt. Akkor sose éltek együtt? Így azért elég lutri egy családot bevállalni.
Ha kifizeted a teljes hiteledet (nem csak a lejárt tartozást), akkor abban a minutumban eltűnik a KHR-ből. Én is jártam hasonló cipőben.
A többiben nem tudok segíteni, esetleg a védekezésre vonatkozóan tudnék még tanácsot adni 😂 Felnőtt emberek vagytok, nektek kell eldönteni, hogy mit akartok.
Ha már 2 hónapos terhes, gyanítom, hogy esélye nem lenne elveteni, mivel annak van egy "átfutási ideje". Nem csak bebattyogsz és ennyi.
Honnan tudjátok, hogy felmondás? mi lenne tényleg, ha nem csak jósolgatnátok, hanem megnéznétek azt a borítékot?
Ahogy kifizeted a hitelt, a khr egyből törlődik. Úgyhogy ez is kifigás.
De hogy 2 felnőtt embernek ehhez közönség segítség kell, az nagyon gáz. Ahogy az is, hogy ennyire életképtelenek vagytok ennyi pénzből... apuka is ott volt. Gumit nem húzott. Úgyhogy igenis akkor fizesse amit kell.
Gyed nélkül mi is gondban lennénk, pedig van megtakarításunk. Igaz mi nem spórolunk a baba cuccain, hanem azt veszem ami jól bevált. Biztos lehet olcsóbban is kihozni de az más kompromisszumokkal is jár.
Én nem vállalnám be rossz anyagi körülmények miatt, mert anélkül is elég stresszes, ez csak rátesz egy lapáttal és emiatt a kapcsolat is megromolhat de a gyerek se idegroncs szülőket érdemel meg nélkülözést.
Viszont az abortusznak van átfutási ideje, valószínű hogy lecsúsztok róla. Ha így lesz akkor teljes gőzzel előre, anyukának munkát kell keresni azonnal, valami kicsit is akár de legyen meg a munkaviszonya a gyedhez, mert az nagyon fog kelleni.
Amit lehet rakjatok félre már most.
Babacuccokat lehet ingyen olcsón is beszerezni, azt is kezdjétek összevadászni már félidőtől, hogy ne egyszerre kelljen.
Azért nem normális mert a 700 ezer Ft az úgy van meg, hogy 6/7 7/7 nap munka. (2 munkahely) “apuci” sose lesz a családdal kb, tanulás rovására is menni fog az egész amibe már 2 év ido bele lett fektetve és még hatra van 2 év…
Az anyuka meg nem fog dolgozni az elején 2-3 évet valószínűleg, biztos! Ezáltal 1 fizetésből kell megélni, és azért a 700 ezer Ft nem egy hatalmas összeg valljuk be (főleg úgy ha albérletet kell fizetni és 3 embert fenntartani) arról nem is beszélve ha barmi probléma van mihez nyúl majd az ember ? …
Nem szeretnénk egyébként lelkünk mélyen elvetetni, de ez lenne ésszerű és logikus jelenleg, egy gyerek nem jatek, és ha nincs meg a megfelelő háttér szerintem nem érdemes belevágni így…(nem buta bennszülött afrikaiak vagyunk, akik szaporodnak a nyomorban mert nincs jobb dolguk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!