Milyen érzés a méhen kívüli terhesség? tobbi lent
egy sorozatban a csajnak fajdalmai voltak, belso verzese volt, es a sok verveszteseg miatt elajult, kiderult, hogy a magzat a mehen kivul fejlodik, mutottek is azonnal. A babat elvesztette, es nem is lehetett neki tobe, legalabbis kockazatos lett volna vallalni.
Ez tenyleg ilyen? Ha nem az orvos veszi eszre, akkor nagy fájdalmak miatt derul ki?
veletek volt ilyen, ha igen, hogyan?
A sogórnőmnek 3 hónapig nem vették észre, vérzett, hol kicsit, hol jobban.
Pont korházban volt a fájdalom,ájulás vérzés miatt, ott is elájult, és utána látták meg uhn, egyből műtő. Szerencsére nem lett nagy baj, de 1 petefészek ráment,de csak lett 1 gyerekük.
Nekem is a petevezetéken parkolt le az első embrió. A 7. héten vették észre, nem kellett műteni, magától elment.
De nem fájt, csak véreztem. Mindenhol azt olvastam, hogy a vetélés fájdalommal jár, görcsökkel. Szerencsére nekem "csak" vérzéssel járt, mint egy nagyon erős menstruáció.
3 napig megfigyelés alatt voltam a kórházban, aztán haza engedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!