Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy tudok meg szerezni egy...

Hogy tudok meg szerezni egy több mint 10éve történt mütéti leletet és annak szövettani vizsgálatát?

Figyelt kérdés
Volt egy terhesség befejezés müszeresen,a terhességem 17.hetében. 11évvel ezelött. Azóta egyszer sikerüt teherbe esnem,de sajnos az is vetéléssel végzödött a 8.hétben. sajnos nincs meg semmi papirom,és rengeteg kivizsgalás után abba bizok hogy ott történt valami probléma,ami talán segithetne. Nem vettem át semmilyen papirt nem mentem orvoshoz se utána évekig depreszios voltam.

#szövettan #Korházi lelet #Régi mütét
2024. jan. 31. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Egyrészt nem valószínü, hoyg megkapod a leletet ilyen hosszú idö után, de az adott kórházban tudod megkérdezni.

Másrészt ha akkor bármilyen gond lett volna, azt akkor és ott mondták volna, illetve kezelték volna.

2024. jan. 31. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosi dokuemntációt a kórház köteles vagy 30 évig megőrizni. El kell menni abba a kórházba, ahol a beavatkozás történt és kikérni a dokumentációt.
2024. jan. 31. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
11 éve már azért működött az egészségügyi informatikai rendszer, ergo minden leletek digitálisan tárolva van a betegeletutatban. Az orvosod ehhez hozzá fér.
2024. jan. 31. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A kórházat keresd meg ahol végezték.

Én tavalyelőtt kértem ki a synlabtól egy 10 éves leletet, simán, ingyen elküldték postán.

2024. jan. 31. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Most probálja a házi orvosom meg találni nekem. Azert kutatok utana mert minden evben a rakszuresem gyulladast mutat,ami arra a mutetre vezetheto vissza. Azelott nem volt ilyen problemam. Illetve a jelenlegi nogyogyaszomnak szuksege lenne ra,hogy lassa pontosan mi tortent,mert depreszio miatt nem emlekszek rendesen.
2024. febr. 1. 10:39
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Kerdezo, ha 11 éve gyulladasban lenne a méhed vagy a hüvelyed, már rég nem beszelgetnenk itt...
2024. febr. 1. 15:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Látom itt sokan nem értik amit probálok le irni,pedig annyira nem bonyolult dolog. A sok éve fen allo kezeletlen gyulladas okozhatot nekem sajnos elzaradast vagy hegesedest,vagy sorolhatnam meg milyen problemakat. Ahoz hogy tisztan lasson az orvosom,szuksege van ennek a mutetnem a zarojelentesere illetve a szovettani eredmenyre. De koszonom a segotseget,holnap a korhaz kiadja nekem,sikerult elernem az illetekest.
2024. febr. 1. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!