El lehet huzni az idot a 11.het vegeig az abortusszal?
Sziasztok! Az lenne a kerdesem,hogy ha meg nem tudom hogy meg szeretnem-e tartani a babat , de elmegyek orvoshoz meg a CSVSZHez van-e lehetoseg , hogy minel kesobb vegezzek el az abortuszt?
Tehat addig van-e gondolkodasi ido?
#10! Helyes. Lepontoztak, de győzött a józan ész 🤷🏼♀️ Megszületett már?
#12 azért csak várja ki a végét....
Kering a neten éppen elég, eredetileg tervezett és kívánt terhességet kihordó, majd a szülést követően a gyerekvállalást mégis megbánó, depressziós anyuka kétségbeesett beszámolója is.... Nemhogy a nem tervezett, váratlanul jött gyermekek szüleié.
Kívánom, hogy ne bánd meg kérdező a döntésedet, a babának jó egészséget kívánok!
#14! Jó, de azok bolondok 😁
#13! Az enyém augusztusban és kisfiú. Mondjuk ő nagyon is tervezett, de amikor neked írtam, még sehol se volt.
Könnyű szülést!
Nem banom meg. Nagyon varjuk mar, csak az elejen elbizonytalanodtunk .. 🫤
Gratulalok nektek ☺️☺️ augusztus is nemsokara itt van ☺️
Koszi !🙂🙂
"Jó, de azok bolondok "
Naív vagy sajnos, és tájékozatlan, tapasztalatlan, amire mentséged, hogy még nincs saját, megszületett gyermeked.
Majd beszélgessünk erről a kisfiad megszületését követően, úgy cirka fél évvel! ☺ Gyerek nélkül, fiatal lányként még én is naívan hittem a mesebeli rózsaszín ködben.....
Jó egészséget, könnyű szülést augusztusban! Reméljük, Te pont nem leszel bolond! 🤭😄
#17! Fiatal, naiv lányként 🤣
Szerintem simán anyukád lehetnék. Azt se mondtam, hogy nem neveltem még gyereket, meg azt se, hogy nincs még😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!