Mennyire fáj az abortusz?
Sziasztok!
Holnap lesz a műtétem, nagyon félek tőle, hogy mennyire fog fájni az egész procedúra. Nem is a műtéttől félek, inkább az elejétől amikor felhelyezik azt a tágítót. Olvastam hogy adnak fájdalomcsillapítót ha olyan, de az használ is?
Válaszokat köszönöm szépen, kioktatástól légyszíves kíméljetek meg, így is nehéz ez nekem.
További szép napot nektek!😊
Szia fáj és kellemetlen de ki lehet bírni.
Utána műtét már kb semmi és a regenerálódás se jár fájdalommal.
Köszönöm szépen a választ!
Tényleg egy erősebb menstruációs fájdalomhoz hasonlít?
Addig amíg nem műtenek. De nem fáj addig a tágító !a felhelyezés és után a fél-egy óra volt szar.
Műtét után semmi fájdalmam nem volt
1es
Elvileg 4 órát van fenn a tágító.
A felhelyezése azt mondták kellemetlen. A műtŕt után kicsit fájdogálgat a hasad de annyira nem vészes.
Túl vagyok már rajta, a tágítás után két órával nagyon fájt a hasam, de kaptam gyógyszert ami lassan de elmulasztotta.
Másnap a műtét is jól ment, altatás miatt kicsit kába voltam 1-2 órán át. Azóta kicsit vérzek, azt se folyamat fájni nem fáj már a hasam kicsit se.
Szép estét nektek!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!