Abortusz után ez normális?
Sziasztok
Sajnos szerdán volt abortuszom...azóta eltelt 2 nap de nem véreztem csak a nűtét után most olyan folyás szerüségem van. Olyan mennyiségben mint a menstruáció kb. 3. napján. A hasam görcsöl,van hogy olyannyira hogy nem tudok kiegyenesedni.
Ez normális???
Ez nagy baj?
Buta voltam nem szedtem Ergam cseppett,talán ezért?
Nekem pont az ergam csepp szedése miatt volt elviselhetetlen fájdalmam, belázasodtam stb. Visszamentünk, megnyugtattak hogy semmi baj, 4 napig szüneteltetni kellett, mire elkezdtem újra már semmi gond nem volt.
Feltétlenül menj el orvoshoz, ha nincs is baj, legalább megnyugodsz, illetve (szerintem) szedd a cseppet, hiszen nem véletlenül írták föl.
Te drága édes szívem... Bejelentkezés ide gyakorira, kérdés kiírása és a válaszra való várakozása helyett :
Emeld meg a telefont dokidhoz, ahogyan csak adódik!
Ilyen komoly kérdéseket nem idegen, random emberektől kell kérdezni.
+mindenkinél specifikus, nincs egyforma csak hasonló helyzet.
Megértem, nem jó dokihoz járni, főleg nem nőgyógyászhoz kiszolgáltatott pózban, de vedd komolyan s inkább legyen potya köröd, mintsem bajod!
Vigyázz magadra!
Ráadásul diagnosztizálni senkit nem szabad vakon!
Komoly gondokat is eredményezhet ilyen meggondolatlanság.
Keresd bátran orvosod! 😊
Lehet ő is behív szimpla tanácsadás helyett. (esetek többségénél új megbeszélt időpont és Go.)
Hát valóban igazad van (márcsak azért is hogy el tudjam látni a lányaim...)
Köszönöm szépen! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!