Miért kell a tabletta? Ott kint nem csinálnak műszeres befejezést?
2023. szept. 11. 19:59
2/15 anonim válasza:
Hú ilyen rosszat kérdeztem🤔🤔🤔?
2023. szept. 11. 20:35
3/15 anonim válasza:
Azert ajánlotta a tablettát, mert korai terhességnél elég lehet az is, nem kell műszeres abortusz. Persze benne van a pakliban, hogy a gyógyszer nem elég hatásos, akkor mindenképp műtét lesz.
2023. szept. 11. 20:48
4/15 anonim válasza:
Ha sikerült találnod, kérlek írd majd meg nekem is!
2023. szept. 11. 20:52
5/15 anonim válasza:
Nekem van tapasztalatom, 2017-ben kaptam, bár én akkor Ausztriában éltem. Egy magyar nőgyógyászhoz jártam, ő a Hietzing kórházban főorvos, oda mentem, bár az lehet neked drága lenne.
Amúgy nem ajánlom, sokkal egyszerűbb a műszeres befejezés, nekem nagyon elhúzódott a tabletta hatása és iszonyatosan szenvedtem, majdnem műtét lett a vége. Ellenben az ismerősömnek pikk-pakk befejezték műszeresen, estére már nem volt fizikai problémája, én meg hánytam a fájdalomtól.
Ezzel nem lebeszélni akarlak, csak tudd, nem ez az egyszerűbb út...
2023. szept. 11. 21:18
6/15 anonim válasza:
Egy barátnőm ment ki Bécsbe emiatt... Neki nem sikerült, itthon meg kellett műteni.
2023. szept. 11. 21:55
7/15 anonim válasza:
De ezt hogy kell elképzelni? Eldugta előled a fogamzásgátló tablettát? vagy bezárt a lakásba és nem tudtad kiváltani magadnak?
2023. szept. 12. 06:32
8/15 anonim válasza:
#7 hogy lehetsz ekkora áldozathibáztató barom? Millió módon tudja akadályozni a bántalmazó fél a m@sikat a fogamzásgátlásban.
#3, "hogy a gyógyszer nem elég hatásos, akkor mindenképp műtét lesz." - erre Európai statisztika szerint 3,5% az esély - bár ezt nyilván elmondják a Kérdezőnek is, ha eljut egy megfelelő intézménybe...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!