Többedik abortusz mire számitsak?(kioktatást nem kérek van igy is elég bajom )
Nagyon attól függ, kit kapsz.
Volt h rákszűrés közben szénné aláztak, sírva hívtam fel anyukámat hazafelé menet.
Terhesség megszakításnál senki egyetlen rossz szót sem szólt, sőt az éjszakai nővér vígasztalt, amikor sírtam.
A személyzet aznapi lelkiállapotától is sok függ, amikor méhen kívülivel műtöttek, az egyik nővér iszonyat bunkó volt, amikor egy év múlva szültem, ugyanez a nővér volt a legnagyobb lelki támaszom.
Mindenesetre kitartást és tényleg beszélj valakivel erről, mert valami baj van, ha ennyiszer nem sikerül a védekezés!
A hozzászólóknak:
Nem tudhatjátok milyen helyzetben van a kérdező, lehet h bántalmazó kapcsolatban él, amiből nem tud kilépni. Lehet h a f.szija kényszeríti h védekezés nélkül szexeljen, gyógyszerre nem ad pénzt, de megtartani se engedi.
Cigányoknál pl tilos a védekezés. Elvetetni is és Lehet h titokban kell elszöknie a kórházba.
Ha ilyesmi baj van nálad, akkor beszélj az orvossal, tudnak felrakni méhen belüli fogamzásgátló eszközt, egy régi ismerősöm cigányokhoz házasodott be, ahol tilos védekezni, ezért titokban megcsináltatta. 6 évente kell cserélni, addig semmi gond vele, semmit nem kell vele csinálni.
"Kioktatást nem kérek." Na, ezt mondd el ott is, hátha érdekel valakit. Ott legyen nagy a szád, ne itt.
Egyébként értelmetlen a kérdés. Ezt nálad jobban senki nem tudhatja. Az előzőeknél kaptál? Mondjuk, sokat nem ért, mint látjuk.
#13 mi undorító?
Aki bántalmazó kapcsolatban él és nem tud kilépni, ott sokkal összetettebb a dolog annál, minthogy "mérhagggyamérnemléple".
Pár mondatban nem lehet összefoglalni, de ezek az emberek tényleg nem tudnak kilépni egy ilyen helyzetből egyedül, segítség nélkül. Nem az ő döntésük, nem tehetnek róla. Akinek sikerül kilépni, ott van olyan háttér, ami miatt sikerülhet, de van az a szint, ahonnan nincs kiút. Itt nem átlagos emberekről van szó, akik belesodródtak egy rossz kapcsolatba, hanem itt már gyerekkortól kezdődik az egész.
#15 csak ha mindenki feltételez valamit, akkor én is ugyanúgy feltételezhetek...
Nem kioktatni akartalak, csak nem tudom h milyen ember az, aki egy általam leírt élethelyzetben azt mondja a nőre h undorító...
Oké zárjuk le, bár te válaszoltál a kommentemre....
Ha neked kellene újra és újra olyan feladatot elvégezned amit utálsz, szíved szerint nem is tennéd, de azt mondják ez a munkád része, akkor te mit mondanál annak aki nem érti mennyire útálod, ha ezt neked kell elvégezned?
Biztosan jobban örül egy szülész orvos és a segítői, ha születik egy baba. Mert az mindig egy csoda.a Kár, hogy nem erre készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!