Gyeden vagyok 9 hónapos kislanyommal és védekezés mellett sikeresen teherbe estem. Párommal döntésünk hogy anyagi okok miatt nem maradhat a baba. Kérdésem hogy Gyeden vagyok így mennyi a terhesség megszakítás ára ?
Mielőtt valaki bánt valakit előbb nézzen tükörbe.
Nem egy lázadó lány/nő / anya vagyok, sosem voltam. A kislányom, nevelt fiam olyan szeretetben van nevelve apa anya részről, mely nagyon ritka . És sajnos ez a döntés megszületett bárki banthat járja végig mindenki azt az utat amit mi, és majd csak utánna ítélkezzen! Csak ennyit kívánok q beszologatoknak. Köszönöm szépen.
10 tégy igazi kretén bunkó vagy.
A 3 év nem kevés idő.
Másrészt pedig ha egyszer fix, hogy abortusz lesz, akkor miért állsz neki mártírkodni? Nem érdekel téged az embrió sorsa.
"Nem keres eleget a párod? Másik munka kell, akár költözés, mi az ami miatt most nem de majd később igen?"
Ez rád tartozik? Nem.
"És el fogod mondani neki majd, hogy ő nem lenne mert lett volna egy másik csak "meghalt"? "
Ez sem tartozik rád.
" És a nagyobb gyerekek tudják hogy volt egy kistestvérük, de nem születhetett meg?"
Még midngi nem tartozik rád." Én meg 1.5 éve orvosról orvosra járok, és nem jön a kistesó, más meg megöli, mert most nem alkalmas, majd tavsszal..."
Bocs, de attól, hogy te nem vagy képes teherbe esni, nem kell ráerőszakolni olyanra a terhességet, aki nem akarja. Nem az ő hibája, hogy nem tudsz megtermékenyülni.
" Ugyanannyiba kerül mintha nem lennél gyeden. "
Ez volt az egyetlen értelmes mondatod.
Szia. Két hete volt nekem is.
45000 párszáz forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!